Cursus Praktisch visvijverbeheer! - schrijf je nu in!

2570
11 jul 2022

Sportvisserij Limburg, Sportvisserij Zuidwest Nederland en Sportvisserij Nederland organiseren dit najaar twee cursussen Praktisch visvijverbeheer in Roermond en Eindhoven. Deze cursus bestaat uit drie cursusavonden, verspreid over een half jaar. Tijdens de cursus ga je concreet aan de slag met het beheer van je eigen visvijver en maak je kennis met de mogelijkheden en onmogelijkheden bij het beheer ervan.

Deze aanpak is met name geschikt voor speciale hengelvijvers of voor kleinere (< 5 ha), afgesloten viswateren waar de hengelsportfunctie zwaarder weegt dan bijvoorbeeld het ecologisch belang. Denk bijvoorbeeld aan wateren met een specifieke recreatieve (hengel)functie.

Waar en wanneer?

De Cursus Praktisch Visvijverbeheer zal in het seizoen 2022/'23 worden georganiseerd in de regio gedurende de volgende avonden (van 19:30 - 22:30 uur):

Cursusdata en -locaties eerste cursusavond

  • Van der Valk Hotel Eindhoven op woensdag 28 september 2022
  • Congrescentrum Het Forum in Roermond op dinsdag 4 oktober 2022

Cursusdata en -locatie tweede cursusavond

  • Van der Valk Hotel Eindhoven op woensdag 16 november 2022
  • Congrescentrum Het Forum in Roermond op woensdag 9 november 2022

Meer informatie en inschrijven

Klik hier voor meer informatie over de cursus of schrijf je hier direct in.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.