Carp Rotterdam: Nieuwe beurs op 15 & 16 oktober

2930
06 sep 2022

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober vindt de eerste editie van de nieuwe karperbeurs Carp Rotterdam plaats. In de Van Nelle Fabriek worden de bezoekers twee dagen lang getrakteerd op 12.000 m² karperplezier.

Tijdens het beursweekend showen talloze standhouders hun nieuwste karperproducten. Daaronder de bekende groothandels op karpergebied, maar ook de nodige kleinere firma’s, diverse nieuwkomers en winkeliers waar je meteen de nieuwste producten kunt kopen. 

Daarnaast belooft de organisatie het nodige entertainment met activiteiten voor jong en oud, goede catering met o.a. foodtrucks en een avondprogramma met live muziek. De beursorganisatoren hopen de bezoekers – na twee nagenoeg ‘beursloze’ jaren wegens corona – te trakteren op een gezellig samenkomen voor karpervissers van jong tot oud.


Online tickets

De Van Nelle Fabriek is goed bereikbaar vanaf de A20 en biedt voldoende parkeergelegenheid. Deze unieke beurslocatie – die op de Werelderfgoedlijst staat – ligt aan de noordwestkant van Rotterdam, vlakbij Den Haag en op minder dan 45 minuten rijden van Utrecht, Breda en Amsterdam.

Tot óp de beursdagen zelf kun je op carprotterdam.com voor € 15,- vooraf online je ticket bestellen. Dit is aan te raden: via de scanbare QR-code op je ticket ben je dan gegarandeerd van een vlotte toegang tot de beursvloer. Kaartverkoop vindt ook aan de deur plaats (€ 17,50). Meer info: carprotterdam.com.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.