Japanse stijl: Tanago vissen op speciale visjes (video)

2046
13 nov 2023

In deze video Tamme leert van Hugo Oppelaar hoe je vist op bittervoorn en andere kleine vissen. Deze Japanse stijl van vissen – Tanago Fishing – is een zeer verfijnde manier van vissen met miniatuurmateriaal. Tamme kijkt zijn ogen uit en luistert aandachtig naar de gepassioneerde Hugo die als een ware 'zenmeester' met microscopische precisie vist. Ze vangen prachtig gekleurde bittervoorns die op een heel speciale manier worden onthaakt.

Kijk hier de 15 minuten durende video (los item uit VIS TV XL):

Hier vind je de YouTube playlist van losse VIS TV XL items.

Gerelateerde berichten
16 okt 2023 Vissen met bewoners van zorgcentra (video) 2233 Aan de waterkant genieten van de natuur, een praatje maken of in spanning afwachten tot de dobber ondergaat: vissen is even wat anders, vissen is leuk én gezond. Het is een prachtige manier om bewoners uit het zorgcentrum te halen en weer in contact te brengen met de natuur. In deze video leer je alles over het verbindende project 'Samen VISsen'. 11 okt 2023 Controleren of nachtvissers zich aan de regels houden (video) 2390 In deze video gaat Tamme Smit met twee buitengewoon opsporingsambtenaren van Sportvisserij Oost-Nederland een nachtelijk avontuur aan. In het Project Nachtuil van Sportvisserij Oost-Nederland controleren boa's sportvissers die in het donker aan de waterkant zitten. 11 okt 2023 Vissen bij een veerpont (video) 1836 De herfst is begonnen en dat merk je niet alleen aan het weer, ook de roofvis gaat nu los. Veerponten zijn goede visstekken. Maar als je hier gaat vissen, doe het dan wel veilig. In deze video krijg je de nodige tips van een veerpontschipper die zelf ook fanatiek sportvisser is. 05 jul 2023 Vissen op roofvis bij Dordrecht in VIS TV XL 3135 Zondagochtend zie je de achtste en laatste aflevering van VIS TV XL 2023 waarin Jan Willem gaat roofvissen in de Oude Maas en het Wantij bij Dordrecht. Pieter Beelen gaat vissen met een schipper van een veerpont en Marco neemt Patricia Boekel mee naar de Kromme Rijn zodat zij via de MeeVIStoestemming voor het eerst kennis maakt met het vissen.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.