Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch (video)

2133
20 mrt 2024

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen – zondag 24 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

De presentatoren stappen aan boord van een traditionele boot: een Zalmschouw. Na het ankeren van de boot laten ze hun dobbers met de stroming meevoeren, in de hoop een mooie voorn of brasem te vangen. Het water is hoog en troebel wat het vissen voor de mannen erg uitdagend maakt.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:


Grote verrassing

Na een tijdje besluiten ze vanaf de kant verder te vissen. Marco gaat met de feeder aan de slag en vangt een mooie blankvoorn. Daniël heeft zijn zinnen op wat groters gezet en vist op snoek. De Biesbosch staat namelijk bekend om echte monstersnoeken. De snoeken werken vandaag niet mee en de moed zakt de Daniël wat in de schoenen. Tegen de schemer als het bijna te donker wordt om te filmen, draait hij teleurgesteld zijn dode aasvis binnen. Deze wordt op de valreep, vlak voor de kant toch nog hard gegrepen door een grote vis.

Ben jij benieuwd welke vis Daniël vangt waarmee hij in één klap de hele aflevering redt? Kijk dan komende zondag (24 maart) om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.


Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.