HSV Service

Informatieavonden HSV 2.0: aan de slag met de toekomst van je vereniging!

4413
04 mrt 2016

Samen met de zeven federaties organiseert Sportvisserij Nederland speciale informatieavonden voor bestuurders van hengelsportverenigingen; HSV 2.0, aan de slag met je vereniging!

Sterk de toekomst in met actieve hengelsportverenigingen, enthousiaste vrijwilligers en betrokken leden. Dat is de gezamenlijke ambitie van Sportvisserij Nederland en de federaties voor de komende jaren. Daarom willen wij tijdens deze avonden van gedachten wisselen met onze hengelsportverenigingen over de rol, taken en hun wensen. Wat is de ambitie van jouw vereniging, wat wil het bestuur en is er behoefte aan middelen of ondersteuning binnen jouw vereniging?Bestuurders van hengelsportverenigingen kunnen zich voor deze avonden aanmelden met minimaal twee bestuursleden, maar het liefst met het voltallige bestuur. Opgeven en afmelden kan via het speciale inschrijfformulier. De avonden beginnen om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Bestuurders van hengelsportverenigingen die zijn aangesloten bij Hengelsport Federatie Midden Nederland kunnen zich hier inschrijven voor één van onderstaande informatieavonden:

  • 30 maart 2016 in Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA Westervoort
  • 6 april 2016 in het clubgebouw van HSV De Brasem, Meidoornstraat 8B, 4001 ZE Tiel
  • 11 april 2016 in Café Zalencentrum Hartjes, Rijksweg 226, 7011 EE Gaanderen 
Gerelateerde berichten
10 dec 2015 Handboek Beter Besturen 4722 Speciaal voor bestuurders van hengelsportverenigingen heeft Sportvisserij Nederland het handboek ‘Beter besturen’ ontwikkeld. Dit boek sluit aan op de eendaagse cursus Beter Besturen, waarin het besturen van een hengelsportvereniging in de breedste zin van het woord wordt behandeld. 16 dec 2014 Cursus 'Beter besturen': een eye-opener 5699 In oktober is Sportvisserij Nederland gestart met een nieuwe eendaagse cursus voor bestuurders van hengelsportverenigingen. Deze cursus is een schot in de roos: de veertig bestuurders die deze cursus hebben gevolgd zijn bijzonder positief en waarderen hem gemiddeld met een dikke acht! 22 okt 2014 Eerste Cursus Beter Besturen goed geslaagd 4339 Op 16 oktober jl. is de nieuwe Cursus Beter Besturen voor het eerst gehouden. De twaalf deelnemende bestuurders waren afkomstig van hengelsportverenigingen uit Alphen aan de Rijn, Barneveld, Bodegraven, Boxmeer, Breukelen, Zeewolde en Zwolle. Deze van in totaal zeven hengelsportverenigingen afkomstige cursisten waardeerden de cursus na afloop gemiddeld met een 8! 24 sep 2014 Workshop 'Beter besturen' 5705 Speciaal voor de bestuursleden van verenigingen heeft Sportvisserij Nederland een nieuw cursussen ondersteuningspakket ontwikkeld. Tijdens de workshop ‘Beter besturen’ komt het besturen van een hengelsportvereniging in de breedste zin aan bod. 17 jul 2014 Nieuw: Cursus 'Beter Besturen' 6104 Speciaal voor bestuurders van hengelsportverenigingen heeft Sportvisserij Nederland een nieuw cursus- en ondersteuningspakket ontwikkeld. Tijdens de ééndaagse workshop ‘Beter besturen’ wordt het besturen van een hengelsportvereniging in de breedste zin behandeld.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.