HSV Service

Sportvisserij Nederland op Hengelsport- en Botenbeurs 2017

4062
27 nov 2017

Komend weekend is het weer tijd voor de Hengelsport- en Botenbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Sportvisserij Nederland is aanwezig met een grote stand (hal 8, standnummer 72). Hier zijn onder andere leuke activiteiten voor jong en oud. Ook vind je er informatie over de nieuwe website MijnSportvisserij, de uitkomsten van het grote sportvisonderzoek en kunnen we alles vertellen over het inrichten en beheren van hoogbezette karpervijvers.

MijnSportvisserij


Op de stand kun je als VISpashouder terecht voor vragen en voorlichting over de VISpas, VISplanner, NachtVIS- en Derde hengelstoestemming. Ook is het mogelijk om je te registreren op de nieuwe website ‘MijnSportvisserij’. Via deze handige tool kun je je VISpasgegevens beheren en zaken rondom de VISpas regelen.


Hoogbezette karpervijvers


Een aparte plek is ingeruimd voor informatie en voorlichting over het inrichten en onderhouden van hoogbezette karpervijvers voor hengelsportverenigingen. Daar kun je terecht voor vragen als: wat heb je hiervoor nodig, zijn er subsidiemogelijkheden en welke ondersteuning mag je verwachten van Sportvisserij Nederland?


Groot Sportvisonderzoek


Ook zijn de resultaten van het grote Sportvisonderzoek in te zien. Vragen als: ‘bestaat de doorsnee sportvisser wel’, ‘willen VISpashouders een VISpas voor alle wateren in Nederland’ en ‘hoe willen sportvissers elkaar’ en vooral minder ervaren sportvissers ondersteunen’ worden beantwoord. Heb je een aanvullende mening? Pak dan je kans en doe direct mee aan de aanvullende sportvisenquête!


Stekkie Jeugdplein en Jeugdparcours

Uiteraard ontbreekt ook het grote Stekkie-jeugdplein niet op de stand. Op dit plein enthousiasmeren onze Viscoaches en VISmeesters kinderen voor het sportvissen en begeleiden ze kinderen met het maken van een vissentuigje.

Als extra organiseert Sportvisserij Nederland daarnaast in samenwerking met de specialistengroepen en standhouders het Stekkie-Jeugdparcours. Bij de entree ontvangen kinderen een deelnamekaart. Tegen inlevering van een volledig afgetekende kaart ontvangen de kinderen op de stand van Sportvisserij Nederland een goed gevulde tas met leuke sportvismaterialen.Meet & Greet Ed & marco


Tot slot zijn ook de VIS TV-presentatoren Ed & Marco aanwezig op de Sportvisserij Nederland stand. Je kunt met ze op de foto gaan en een handtekening vragen.

Wij zien u graag op onze stand op de van Sportvisserij Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.