HSV Service

ZomerVISkaravaan 2022 komt eraan! (video)

2599
12 jun 2022

Deze hele zomer staat in het teken van de ZomerVISkaravaan. Ben jij 14 jaar of jonger? Zorg dan dat je de eerste of de laatste week van jouw zomervakantie vrijhoud! Sportvisserij Nederland organiseert in samenwerking met de lokale hengelsportverenigingen dit jaar veel super coole eendaags JeugdVISevents.

Door het hele land in elke schoolregio (dus vast ook bij jou in de buurt) wordt een ZomerVISkaravaan georganiseerd. Op elke locatie is van alles te beleven. Het zelf maken van een vissentuigje, het leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en waar mogelijk in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator!

Onder begeleiding van de VISmeesters en VISjuffen kunnen kinderen zélf ook vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel.


Schrijf je in op Stekkie.nl!

Regio Midden: 11 juli t/m 17 juli 2022 (week 28)
Regio Noord: 18 juli t/m 24 juli 2022 (week 29)
Regio Zuid: 25 juli t/m 31 juli 2022 (week 30)

Regio Midden: 15 t/m 21 augustus 2022 (week 33)
Regio Noord: 22 t/m 28 augustus 2022 (week 34)
Regio Zuid: 29 augustus t/m 4 september 2022 (week 35)

Check www.stekkie.nl voor meer informatie.

Dagplanning

De meeste ZomerVISkaravaans duren van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden en je kunt dus vrij inlopen. Daarnaast hoef je zelf geen hengel mee te nemen. Tijdens het event is voor alle kinderen een hengel, aas en voer aanwezig. Ook drinken is gratis beschikbaar. Je lunch moet je in de meeste gevallen wel zelf meenemen.

Opgeven voor één van de evenementen kan via dit inschrijfformulier. De precieze locatie van het event ontvang je na inschrijving. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Mochten er weer aanscherpingen komen rondom COVID-19, dan is er voor evenementen een speciaal corona-draaiboek ontwikkeld. Dit is er zodat we op een zo veilig mogelijke manier evenementen kunnen organiseren. Gezondheid staat voorop. Voortgang blijft afhankelijk van de toestemming van de gemeente en de dan geldende coronamaatregelen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.