Vis & water

Wereldwijde opschoonactie: World Cleanup Day 2021

1503
10 sep 2021

Sportvisserij Nederland is partner van de World Cleanup Day en moedigt haar hengelsportverenigingen en sportvissers aan om op 18 september ook de waterkant schoon te maken.

Zaterdag 18 september is het zover: World Cleanup Day 2021. Over de hele wereld gaan mensen die dag de straat op om hun buurt zwerfafvalvrij te maken. 

Ga jij op 18 september vissen? Maak dan jouw visstek eens zwerfafvalvrij. Dat levert een schonere waterkant op en zo lever je meteen een bijdrage aan dit goede, wereldwijde initiatief om tot een schonere wereld te komen.

Kom in actie

Help jij als sportvisser ook mee tijdens de World Cleanup Day? Meld nu je actie aan. Deel na je actie je foto op social media mét daarbij de hashtag #worldcleanupdaynl en inspireer zo andere sportvissers, buren, familie en collega’s om ook in actie te komen tegen zwerfafval.

Hengelsportverenigingen die willen meedoen aan de World Cleanup Day 2021 kunnen bij Sportvisserij Nederland of hun hengelsportfederatie (gratis) promotie- en opruimmaterialen aanvragen. Klik hier om je aan te melden als hengelsportvereniging of sportvisser.

Benieuwd hoe jij als sportvisser kunt meehelpen in de strijd tegen zwerfvuil? Kijk dan op www.vang5.nl


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.