Vis & water

MeeVIStoestemming: grijp je kans!

3544
16 jun 2022

Ken jij iemand die (nog) niet vist, maar die je toch graag eens samen met jou je hobby laat beleven – bijvoorbeeld iemand die al eens belangstellend naar je vangsten heeft gevraagd? Grijp dan deze zomer je kans met de MeeVIStoestemming. Hiermee mag je als VISpashouder drie keer per jaar gratis een introducé mee uit vissen nemen.

De MeeVIStoestemming is een uitgelezen manier om die nieuwsgierige vriend(in), je buurman of neefje eens in de praktijk te laten ervaren wat sportvissen nou zo leuk maakt. De zomer is daarvoor natuurlijk de mooiste tijd. Met dit document mag je introducé een dag lang (van één uur voor zonsopkomst tot twee uur na zonsondergang) met maximaal twee hengels samen met jou vissen. Vissen die hij of zij vangt, moeten altijd worden teruggezet. Alles wat jij als aanvrager nodig hebt, is je VISpas. Als je tot en met zaterdag 1 oktober iemand hebt meegenomen met de MeeVIStoestemming, maak je kans op een dag vissen met Marco Kraal of Daniël Weijers van VIS TV of met één van de Visvrouwen, Paula Petiet of Nathalie van den Berg.
 

Zo geregeld

Als VISpashouder heb je de MeeVIStoestemming snel en gemakkelijk geregeld. Surf naar www.meevistoestemming.nl, log in op je MijnSportvisserij-account en vul de gegevens van je meevisser én die van jezelf in. De toestemming krijg je direct per e-mail toegestuurd. Vraag je de MeeVIStoestemming vandaag nog aan, dan zit je morgen al
samen aan de waterkant! Bij een eventuele  controle laat je zowel je VISpas als de MeeVIStoestemming zien (een uitgeprinte versie of een download op je smartphone).

Overige spelregels

De MeeVIStoestemming is drie keer per kalenderjaar te gebruiken, maar niet steeds voor dezelfde persoon. Wél kun je op één dag drie verschillende introducés meenemen. Het document is uitsluitend aan te vragen door VISpashouders en geldt alleen voor landelijk ingebracht VISpaswater. Water dat níet in de VISpas staat en alleen voor leden van de betreffende hengelsportvereniging te bevissen is, valt niet onder de MeeVIStoestemming – ook niet als jij daar als aanvrager wél lid bent. Nachtvissen is niet toegestaan voor introducees, ook niet op wateren waar jij dat als VISpashouder wel mag. Kijk voor alle voorwaarden op www.meevistoestemming.nl.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.