Dubbelposter Nederlandse zeevissen

Tegelijk met de nieuwe veldgids De Nederlandse zeevissen brengt Sportvisserij Nederland ook de schitterende dubbelposter "de Nederlandse zeevissen" uit.

Op de poster vind je alle 119 vissoorten (‘van Ansjovis tot Zeeduivel’) die in het Nederlandse kustgebied voorkomen of die door Nederlandse beroepsvissers regelmatig uit de Noordzee worden aangevoerd en vervolgens te vinden zijn in de vishandel. Ook zijn soorten opgenomen die met enige regelmaat afdwalen vanuit hun normale verspreidingsgebied, waaronder de elf meter lange reuzenhaai en de anderhalve ton wegende maanvis.

Ook de meest recente 'aanwinsten' van de Nederlandse zeevisfauna zoals de paganelgrondel en de knorrepos, zijn op de poster te vinden.

Elke vissoort is voorzien van zijn Nederlandse en wetenschappelijke naam. De posters hebben een afmeting van 70 x 100 cm en zijn vervaardigd van hoogwaardig, glanzend en scheurvast papier. Ideaal voor in de hobbykamer, het clubhuis, op school en niet te vergeten boven je bed!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.