Viskids

Vissenschool Jeugdpakket zoetwatervissen
Dit Jeugdpakket bestaat uit de volgende onderdelen: - Werkboek Zoetwatervissen - Zoekkaarten Vissen, Waterplanten, Waterdiertjes
4,00 Meer info
Boekje 'Vissen doe je zo! De vaste hengel'
Sportvisserij Nederland presenteert met het Stekkieboekje een moderne en eigentijdse opvolger voor de serie instructieboeken 'Vissen mijn sport', waarvan er destijds tienduizenden zijn gedrukt.
2,50 Meer info
Jeugdpakket totaal
Dit pakket bestaat uit het boek "Vissen doe je zo, vaste hengel" en het werkboek Vis & Water met 3 zoekkaarten.
5,00 Meer info
Keycord met hakensteker
Altijd je hakensteker bij de hand!
2,50 Meer info
Stekkieset: Keycord met hakensteker + Boekje 'Vissen doe je zo! De vaste hengel'
Met dit Stekkiesetje kun je direct aan de slag voor het vissen met de vaste hengel.
3,50 Meer info
MijnVismaat meetlint
Mijnvismaat meetlint tot 148 cm superhandig om je vangst te meten, voordat je deze invoert in MijnVismaat.
2,50 Meer info
Het geheim van de stropershut
Het boek “Het geheim van de stropershut” gaat over drie vrienden (Kees, Younes en Mitra) die een stropershut ontdekken. Kees is een echte visser, die eigenlijk helemaal niet achter de stropers aan wil. Hij wil veel liever vissen!
12,95 Meer info
Jeugdboek Snoeken doe je zo
Snoeken doe je zo! Een informatief leesboekje van de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB). Schrijver en tekenaar Sander van der Stoep vertelt in meer dan 50 pagina's hoe de leefomgeving van de snoek eruit ziet en hoe je het beste deze schitterende sportvis kunt vangen.
9,90 Meer info
Poster de Nederlandse Zoetwatervissen
Na de geheel vernieuwde veldgids brengt Sportvisserij Nederland nu ook de schitterende poster "de Nederlandse zoetwatervissen" uit.
12,50 Meer info
Miniposters De Nederlandse Vissen
Voor de sportvisser die toch alle vissen aan de muur wil hebben, maar niet de ruimte heeft om daar de poster “De Nederlandse zoetwatervissen én de dubbelposter "De Nederlandse zeevissen" op te hangen zijn er nu twee miniposters verschenen.
12,50 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.