Visherkenning

Veldgids Nederlandse Zoetwatervissen
Sportvisserij Nederland brengt een geheel vernieuwde veldgids "de Nederlandse zoetwatervissen" uit. Al sinds 1984 is de veldgids een 'must' voor sportvissers, natuurliefhebbers, ecologen, opsporingsambtenaren en controleurs.
7,50 Meer info
Veldgids zeevissen
Deze nieuwe veldgids is niet alleen een ‘must’ voor sportvissers, maar net zo interessant voor duikers, natuurliefhebbers en ecologen. De veldgids geeft een actueel beeld van de Nederlandse zeevisfauna en is met zijn robuuste uiterlijk, watervaste omslag, uitgebreide determinatietabel en vissenoverzicht zeer handig in gebruik. De nieuwe veldgids De Nederlandse zeevissen is de zoute versie van de veldgids De Nederlandse zoetwatervissen, waarvan tot nu toe 200.000 exemplaren zijn verkocht.
10,00 Meer info
Veldgids Combi
De zoete en zoute veldgids zijn nu als speciale aanbieding ook samen verkrijgbaar: dus waar je ook vist in Nederland, je kan altijd achterhalen wat voor soort vis je vangt.
12,50 Meer info
Poster de Nederlandse Zoetwatervissen
Na de geheel vernieuwde veldgids brengt Sportvisserij Nederland nu ook de schitterende poster "de Nederlandse zoetwatervissen" uit.
12,50 Meer info
Miniposters De Nederlandse Vissen
Voor de sportvisser die toch alle vissen aan de muur wil hebben, maar niet de ruimte heeft om daar de poster “De Nederlandse zoetwatervissen én de dubbelposter "De Nederlandse zeevissen" op te hangen zijn er nu twee miniposters verschenen.
12,50 Meer info
Zoekkaart Zeevissen
In onze Noordzee leven net als in onze sloten, vijvers en rivieren vissen. Vissen onder water kun je niet goed bekijken. Daarom moet je ze eerst uit het water halen! De meeste vissen kun je gemakkelijk herkennen. Als je maar weet waar je naar moet kijken. Maar van elke gevangen vis kun je precies bepalen welke vis het is. Deze Zoekkaart Zeevissen helpt daarbij.
1,00 Meer info
Zoekkaart exotische vissen
Hoe weet je nu precies wat je hebt gevangen als je een exoot aan de haak hebt? Daarom vond Sportvisserij Nederland het de hoogste tijd de in ons land voorkomende exoten eens op een rijtje te zetten.
1,00 Meer info
Zoekkaart Haaien en Roggen A3
De zoekkaart “Haaien, vleten en roggen” is bedoeld voor gebruik door sport- en beroepsvissers, voor vishandelaren en op visveilingen. En wordt bijvoorbeeld gebruikt als leuk en informatief lesmateriaal op school. De kaart is spatwatervast en beschikbaar in A3 formaat. In het Nederlands Engels en Frans.
1,00 Meer info
ID Card Sharks and Rays of the North Sea (A3)
This ID-card “Sharks, skates and rays” was made for use by anglers, commercial fishers, fish mongers and fish markets. It is also used in school-classes for educational purposes. The splash waterproof Identification-card of sharks and rays that live in the North Sea is available in A3 format, in English and in Dutch and French.
1,00 Meer info
Les requins, pocheteaux et raies de la Mer du Nord (carte d’identification)
Cette carte d’identification des requins, pocheteaux et raies de la Mer du Nord est destiné à être utilisé par les pêcheurs amateurs et professionnels, les poissonniers et les marchés de poissons. Et par exemple utilité pour matériels pédagogiques à l'école.
1,00 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.