Overig

Eindejaarspakket L
Het pakket bestaat uit een blauwe cap, rolmaatje en een Mustad cro Braid Scissor
15,00 Meer info
Eindejaarspakket XL
Het pakket bestaat uit een witte cap, mijn VISmaat meetlint XL, Mustad Finesse Multiplier en een tekenpas
32,50 Meer info
MijnVismaat meetlint
Mijnvismaat meetlint tot 148 cm superhandig om je vangst te meten, voordat je deze invoert in MijnVismaat.
2,50 Meer info
MijnVISmaat Meetlint XL
Superhandig en compact MijnVISmaat meetlint (150cm) gemaakt van oprolbaar waterbestendig zeil. Voorzien van een opstaande harde plastic rand.
16,50 Meer info
Handig VISpas-mapje
Je vispapieren hoeven vanaf nu niet meer in je vistas of -koffer rond te slingeren. Met de VISpasmap van Sportvisserij Nederland berg je alle pasjes, papieren en boekjes handig, overzichtelijk en goed beschermd bij elkaar op.
7,50 Meer info
Tekenpas
De tekenpas is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, biologen en gespecialiseerde artsen en is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Bovendien past de kaart gemakkelijk in je portemonnee of in het VISpasmapje van Sportvisserij Nederland
3,00 Meer info
Veldgids Nederlandse Zoetwatervissen
Sportvisserij Nederland brengt een geheel vernieuwde veldgids "de Nederlandse zoetwatervissen" uit. Al sinds 1984 is de veldgids een 'must' voor sportvissers, natuurliefhebbers, ecologen, opsporingsambtenaren en controleurs.
7,50 Meer info
Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019 - 2020 - 2021
Samen met je VISpas vormt de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren de schriftelijke toestemming om ergens te mogen vissen. In de lijsten van VISwateren zijn de wateren opgenomen, waar je mag vissen met het betreffende document.
1,50 Meer info
Poster de Nederlandse Zoetwatervissen
Na de geheel vernieuwde veldgids brengt Sportvisserij Nederland nu ook de schitterende poster "de Nederlandse zoetwatervissen" uit.
12,50 Meer info
Miniposters De Nederlandse Vissen
Voor de sportvisser die toch alle vissen aan de muur wil hebben, maar niet de ruimte heeft om daar de poster “De Nederlandse zoetwatervissen én de dubbelposter "De Nederlandse zeevissen" op te hangen zijn er nu twee miniposters verschenen.
12,50 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.