Update VISplanner

10151
21 jul 2015

De VISplanner heeft vandaag een belangrijke update gekregen. Daardoor kun je nu onder meer direct in één oogopslag zien waar je wel en niet met de VISpas mag vissen.

Kleurt het water op VISplanner donkerblauw, dan mag je hier met iedere VISpas vissen. In water dat rood is gekleurd mag dit met een specifieke VISpas. Om te zien of dat met jouw VISpas is, voer je het nummer hiervan in. Zo zie je in een oogopslag waar je wel en niet mag vissen met je VISpas.

Verbeteringen

De update biedt nog veel meer voordelen. Zo is de snelheid van de App opgeschroefd, zijn er meer wateren toegevoegd en enkele bugs opgelost. Verder krijg je bij het opstarten te zien dat de laatste Aanvullingsgegevens worden opgehaald, waarbij een balkje aangeeft hoe ver de update is ingeladen. Door deze functie en het feit dat bij ieder water de laatste wijzigingsdatum wordt vermeld, weet je of de meest recente aanvullingen zijn verwerkt.

Omdat je met de VISplanner App de meest recente versie van de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren hebt, is ook de rechtsgeldigheid gewaarborgd.

Geen boekje meer?

Aangezien de VISplanner – in combinatie met je VISpas – sinds januari 2015 een schriftelijke toestemming is om in een bepaald water te mogen vissen, hoef je de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren dus niet meer per se bij je te hebben tijdens het vissen. Gebruik je de VISplanner en wil je het 'dikke boekje' vanaf 2016 niet meer ontvangen? Geef dit dan door op www.viswaterlijst.nl. Log in met je VISpasgegevens en vul je voorkeur in. Zo wordt het milieu gespaard en de kosten bespaard.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.