'Bart leert vissen' op herhaling

5299
23 jun 2017

De eerder door jeugdzender Nickelodeon uitgezonden serie Bart leert vissen gaat in de zomer op herhaling. Van 24 t/m 27 juli wordt iedere dag om 08.50 uur een aflevering uit de vierdelige serie uitgezonden. In Bart leert vissen krijgt Nickelodeon-presentator Bart Boonstra visles van Viskid Boaz.

Deze jonge expert neemt Bart – die niets van sportvissen weet  – mee naar de waterkant om te laten zien hoe leuk, makkelijk en spannend sportvissen is. In de vier uitzendingen van tien minuten gaan ze vissen met de vaste hengel, snoeken met kunstaas, penvissen op karper en met de vaste hengel voorzien van topelastiek vissen op karpertjes. 

Kennismaking


De uitzendingen zijn bedoeld om kinderen van 6 tot 12 jaar enthousiast te maken voor het sportvissen. Deze eerste kennismaking is dan als het goed is de aanleiding om met een ouder en meer ervaren iemand naar de waterkant te gaan. Want dat is natuurlijk bij uitstek de plek waar je pas echt leert vissen. Sportvisserij Nederland is betrokken geweest bij de totstandkoming van de uitzendingen en heeft hier zowel inhoudelijk als financieel een bijdrage aan geleverd.

Uitzendschema


  • Afl. 1: Met de vaste hengel op witvis – maandag 24 juli, 08.50 uur 
  • Afl. 2: Penvissen op karper – dinsdag 25 juli, 08.50 uur 
  • Afl. 3: Snoeken met kunstaas – woensdag 26 juli, 08.50 uur 
  • Afl. 4: Karpervissen met topelastiek – donderdag 27 juli, 08.50 uur

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.