Aanvulling viswater juli 2017

8918
29 jun 2017

In de digitale aanvulling van juli staan weer 27 wateren met een totale oppervlakte van 130 hectare die nu door alle (grote)VISpashouders te bevissen zijn.

In de VISplanner zijn alle wijzigingen al verwerkt. 

Mocht je nog gebruik maken van de papieren lijsten print dan deze aanvulling van juli

De nieuwe wateren zijn gesorteerd per regio: 

Sportvisserij MidWest Nederland

Gemeente Naarden, s’ Graveland en Huizen
HSV Naarden Bussum brengt al hun wateren in:
Bussummervaart
Karnemelksloot
Galgesloot
Grachten om de forten bij de Karnemelksoot
Oude- en Nieuwe Haven
De baai van het recreatiegebied Het Naarderbos
Buitenvestinggracht
Binnenvestinggracht

Hoofd- Ravelijns- en voorgrachten der voormalige vesting Naarden
Gracht rondom het eiland Fort Ronduit
Oude Haven
Nieuwe IJsbaan
De singels in de wijken Huizermaat, Bovenweg, Stad en Lande, de Bijvanck.
Aanloophaven
’s-Gravelandsevaart
Bermsloten langs N236


Hengelsportfederatie Groningen Drenthe


Gemeente Emmen
Koning Willem-Alexander Kanaal
Zijwateren Scholtenskanaal

Gemeente Loppersum
Oude Maar
Garsthuizermaar
Leermenstermaar

Lustigemaar

Sportvisserij Oost-Nederland

Gemeente Almelo
Almelose Aa
De Hagen

Basculevijver (inclusief watergang)
Vijvers Bedrijvenparksingel 

Sportvisserij Zuidwest Nederland

Gemeente Zoetermeer
Heemkanaal
Wateren langs de Olof Palmelaan


Gemeente Hellevoetsluis
Van het kanaal door Voorne gaat een stuk van 1 hectare nabij de Vlotbrug verloren door overlast van Sportvissers.
Gerelateerde berichten
31 mei 2017 Aanvulling viswater juni 2017 12309 In de digitale aanvulling van juni staan staat weer een aantal nieuwe viswateren die met alle VISpashouders gedeeld worden, maar er gaat helaas ook een deel van de Maas verloren. 09 mei 2017 Ruim 100 hectare extra viswater 9716 In de maand mei zijn er weer 24 wateren bijgekomen die nu door alle VISpashouders te bevissen zijn. Samen is dit goed voor 105 hectare (210 voetbalvelden aan viswater). Het gaat om nieuw verkregen wateren en om bestaande wateren die hengelsportverenigingen nu willen delen met alle VISpashouders. 01 apr 2017 Extra water in de VISpas 8869 Afgelopen maand is er weer nieuw water bij gekomen in de VISpas. Totaal gaat het om 53 hectare. De verwachting is dat er in april nog meer verenigingen zijn die hun water gaan delen met alle VISpashouders. 01 mrt 2017 250 hectare nieuw water in de VISpas 7148 In de maand februari zijn er weer veel wateren bij gekomen die nu door iedere VISpashouder te bevissen zijn. Sportvisserij Zuidwest Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland zorgde deze keer voor de meeste nieuwe wateren. 01 feb 2017 Ruim 800 hectare nieuw viswater 11558 Een van de meest gehoorde wensen van sportvissers is dat ze met één VISpas in zoveel mogelijk water willen vissen. Deze maand hebben we super goed nieuws: er zijn maar liefst 65 nieuwe wateren toegevoegd (meer dan 800 hectare viswater) aan de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. En dat is een record! 05 jan 2017 Nieuw water in de VISpas 8531 In 2017 zullen we regelmatig meer water toevoegen aan de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse viswateren. Soms zijn dat wateren die voorheen slechts door één vereniging bevist mochten worden. In andere gevallen zijn het compleet nieuwe wateren voor de sportvisserij. De wateren zijn inmiddels toegevoegd in de VISplanner.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.