De Digitale Vliegvisser 05

2999
08 nov 2017

We vieren de eerste verjaardag van De Digitale Vliegvisser! Wat in 2016 begon als een experiment blijkt nu een gewaardeerd blijvertje te zijn. Elke uitgave wordt gretig gedownload en we ontvangen positieve berichten.

Ook in dit nummer presenteren we een viertal fijne verhalen. Zo laat Marc Hardeman je zien wat hij al fietsend én vissend in IJsland meemaakt. Rudy van Duijnhoven neemt je mee naar het visrijke Møn en Hyppo Wanders doet verslag van een dagje zeebaarzen met Alex van Roon en Nick Mager. Tenslotte laten Peter Sikking en Jan Kamman zien dat je prima op snoek kunt vissen in de bebouwde kom. 

Gratis voor iedereen


Het aardige is dat het blad niet alleen beschikbaar is voor VNV-leden. Iedere vliegvisser kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken. Ga naar www.dedigitalevliegvisser.nl en stuur de link door naar je vismaatjes en laat ze meegenieten van de schoonheid van het vliegvissen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.