De Digitale Vliegvisser nr 6

3017
15 feb 2018

Goed nieuws voor de vliegvissers: het online magazine van de VNV is uit. De Digitale Vliegvisser nr. 6 staat weer boordevol prachtige foto's en korte verhalen. Informatief, leuk en ook nog eens gratis te downloaden voor iedereen.

Veel vliegvissers gebruiken de wintermaanden als voorbereiding op het aankomende seizoen. Nieuwe vliegen binden, lijnen schoonmaken, reels voorzien van nieuw vet, een lekkend waadpak repareren, kortom er is veel te doen.

Maar winters lenen zich ook om te vliegvissen. Op snoek bijvoorbeeld. Of op witvis die het warmere water van de havens of steden hebben opgezocht. Mocht er ijs liggen dan biedt het nabije buitenland ook nog mogelijkheden. En als dat allemaal te koud is dan kan de vliegvissende lezer zich alsnog verwarmen aan de verhalen die De Digitale Vliegvisser te bieden heeft.

Gratis

Met enige trots presenteert de VNV dan ook de zesde editie van De Digitale Vliegvisser, het enige Nederlandstalige digitale vliegvisblad dat ook nog eens voor iedereen gratis verkrijgbaar is. Iedere vliegvisser kan het blad downloaden als pdf of direct online bekijken. Dus stuur deze link door naar je vismaatjes en laat ze meegenieten van de schoonheid van het vliegvissen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.