HSV Service

Sportvisvacatures in het hele land

3063
08 jun 2022

Op dit moment staan flink wat vacatures open in de georganiseerde sportvisserij, van bestuurders en directeurs tot adviseurs, viscoaches en controleurs. Dit lijkt dan ook een perfect moment om - vrijwillig of in dienstverband - de wereld van de hengelsport in te stappen.

In diverse regio's zoeken hengelsportfederaties nieuwe mensen. Zo zijn ze bij Sportvisserij Fryslân op zoek naar een Projectmedewerker/ advieur, bij Sportvisserij MidWest Nederland een Adviseur, maar ook bij andere federaties is behoefte aan versterking.

-> Klik hier voor de vacatures bij onze zeven federaties (regio's)

-> Bekijk hier alle gezochte krachten bij de hengelsportvereniging in jouw buurt

Gerelateerde berichten
28 mei 2022 Vrijwilliger van de maand: 'Alles voor mijn cluppie' 2043 De hengelsport drijft op de inzet van vrijwilligers. Zowel verenigingen, federaties als Sportvisserij Nederland kunnen niet zonder de hulp van enthousiaste sportvissers. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe ik zo’n vijftig jaar geleden in één klap verliefd werd op deze vijver”, vertelt Peter Jansen (64) terugblikkend op zijn eerste ‘ontmoeting’ met het stukje natuur onder de rook van Heerlen. 25 mei 2022 Ridder Bertus Rozemeijer 2346 Sinds 26 april heeft de hengelsport er een heuse ridder bij. Tijdens de lintjesregen van 2022 is Bertus Rozemeijer door de burgemeester van het Friese Oosterwolde benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 06 mei 2022 Vrijwilliger van de maand: 'Hotline naar de gemeente' 2095 Zo’n twintig jaar geleden was Frank Post (53) in Hengelo aan het vissen toen een jochie hem vroeg om een nieuw haakje aan zijn lijn te zetten. “Toen vroeg ik me af wat zo’n kind aan de waterkant doet als hij dat niet zelf kan? Een paar dagen later raakte ik tijdens een controle met een bestuurder van Ons Genoegen over het voorval aan de praat en uitte ik mijn zorgen.” 22 apr 2022 Vacature: Redacteur / journalist (32-36 uur) 1832 Heb jij een vlotte pen, scherpe kijk op tekst, kun je goed zelfstandig werken en voel je je als een vis in het water in de hengelsport? Voor ons communicatieteam zoeken wij een: Redacteur / journalist (32-36 u/week). 21 apr 2022 Vacatures bestuur: Bestuurslid Ledenservice /-binding, Handhaving, Belangenbehartiging 2330 Sportvisserij Nederland heeft in maart 2022 het besluit genomen te werken met een onafhankelijke bestuursstructuur. Het aantal gewenste bestuursleden is zeven. Naast de voorzitter, penningmeester en twee leden met de portefeuilles communicatie en water/ natuur zoekt Sportvisserij Nederland een lid voor de portefeuilles Ledenservice en Ledenbinding, Handhaving en Controle en Belangenbehartiging.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.