Vis & water

Inspiratiedag vrijwilligers 2017: meld je aan!

9569
02 jun 2017

Op zaterdag 10 juni 2017 houdt Sportvisserij Nederland haar 13de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats bij het NOC*NSF in het Hotel/Conferentiecentrum Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem.

’s Ochtends wordt een bruisende inspiratie dag georganiseerd voor bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen. Voor veel verenigingen is het niet altijd gemakkelijk om vrijwilligers te werven, activiteiten te organiseren en hun leden te binden. Andere sportverenigingen kennen deze problemen eveneens. Toch zijn er ook veel kansen en mogelijkheden.

Inspiratie dag

Enkele collega bestuurders vertellen op inspirerende wijze hoe zij hun hengelsportvereniging tot groei en bloei hebben weten te brengen. Hoe zij nieuwe vrijwilligers wisten te werven. Hoe de vereniging zelf haar viswater en visstand verbeterde. Voorzieningen realiseerde tot een clubhuis toe. Hoe een bruisend en uitgebreid programma voor de jeugd van de grond kwam. Hoe het teamvissen binnen de vereniging een hit werd.


Het geheel wordt op zijn eigen bekende manier gepresenteerd door Marco Kraal.

Viskid Boaz


Bijzondere gast is viskid Boaz. Hij speelt de hoofdrol in het nieuwe televisieprogramma 'Bart leert vissen´ op de jeugdzender Nickelodeon en is een ware ambassadeur voor de hengelsport. Geïnterviewd door Marco zal hij vertellen waarom het vissen zo leuk is voor kinderen en hoe de hengelsportverenigingen volgens hem kinderen bij het vissen kunnen helpen.


Viskid Boaz

Informatiemarkt


Tijdens de koffie break en heerlijke lunch is er een grote informatiemarkt met stands over de nieuwste promotiematerialen, controle, karpervijvers, het voorkomen van gemeentelijke hengelsportverboden, de Albert Heijn sportweken, trainingen voor vrijwilligers, etc. Men kan zelfs nog een visje proberen te vangen.

Vrijwilligers uitgenodigd


Bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen mogen deze inspirerende, stimulerende en interactieve ochtend niet missen. Voor iedereen is er veel om mee te nemen en verenigingen kunnen zelfs nog een eigen meet & greet met Ed Stoop of Marco Kraal winnen.

Middagprogramma: ledenvergadering

Na de lunch vindt de officiële algemene ledenvergadering van Sportvisserij Nederland plaats. Aan de orde zijn reguliere onderwerpen als jaarverslag, jaarrekening, begroting, het vaststellen van de landelijke afdracht en de (her)verkiezing van bestuursleden. De stukken zijn bij dit bericht weergegeven.

Officiële stukken en bijlagen (pdf):Aanmelden uiterlijk 5 juni

Verenigingen ontvangen per post een antwoordformulier. Stuur deze in, zodat de organisatie rekening met u kan houden bij de catering. Online aanmelden is ook mogelijk

Let op: zonder deze opgave (digitaal of antwoordformulier per post) is het helaas niet gegarandeerd om een lunch te nuttigen. Aanmelden kan tot en met maandag 5 juni 2017.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.