Vis & water

Aanvulling viswater juni 2017

12438
31 mei 2017

In de digitale aanvulling van juni staan staat weer een aantal nieuwe viswateren die met alle VISpashouders gedeeld worden, maar er gaat helaas ook een deel van de Maas verloren.

In de VISplanner zijn alle wijzigingen al verwerkt. Mocht je nog gebruik maken van de papieren lijsten print dan deze aanvulling van juni.

De nieuwe wateren zijn gesorteerd per regio:

Sportvisserij MidWest Nederland

Algemene Weesper Hengelaars Bond brengt wateren in Weesp in. 


Federatief ingebracht (iedereen die lid is van een vereniging aangesloten bij Sportvisserij MidWest Nederland mag hier nu vissen):
Sportvisserij Zuidwest Nederland

HSV De Vrolijke Vissers, Loon op Zand:

Totaal komt er 4 hectare landelijk te bevissen water bij en 5 hectare federatief water. 

Sportvisserij Limburg

Helaas is er een stuk van de Maas nabij Hanssum (55 hectare) in Limburg verloren gegaan, maar zijn de mogelijkheden voor het nachtvissen en de derde hengel op een deel van de maas wel uitgebreid.

Lees hier alles over het betreffende stuk Maas en de gewijzigde situatie op de website van Sportvisserij Limburg.
Gerelateerde berichten
09 mei 2017 Ruim 100 hectare extra viswater 9849 In de maand mei zijn er weer 24 wateren bijgekomen die nu door alle VISpashouders te bevissen zijn. Samen is dit goed voor 105 hectare (210 voetbalvelden aan viswater). Het gaat om nieuw verkregen wateren en om bestaande wateren die hengelsportverenigingen nu willen delen met alle VISpashouders. 01 apr 2017 Extra water in de VISpas 8961 Afgelopen maand is er weer nieuw water bij gekomen in de VISpas. Totaal gaat het om 53 hectare. De verwachting is dat er in april nog meer verenigingen zijn die hun water gaan delen met alle VISpashouders. 01 mrt 2017 250 hectare nieuw water in de VISpas 7255 In de maand februari zijn er weer veel wateren bij gekomen die nu door iedere VISpashouder te bevissen zijn. Sportvisserij Zuidwest Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland zorgde deze keer voor de meeste nieuwe wateren. 01 feb 2017 Ruim 800 hectare nieuw viswater 11688 Een van de meest gehoorde wensen van sportvissers is dat ze met één VISpas in zoveel mogelijk water willen vissen. Deze maand hebben we super goed nieuws: er zijn maar liefst 65 nieuwe wateren toegevoegd (meer dan 800 hectare viswater) aan de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. En dat is een record! 05 jan 2017 Nieuw water in de VISpas 8644 In 2017 zullen we regelmatig meer water toevoegen aan de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse viswateren. Soms zijn dat wateren die voorheen slechts door één vereniging bevist mochten worden. In andere gevallen zijn het compleet nieuwe wateren voor de sportvisserij. De wateren zijn inmiddels toegevoegd in de VISplanner.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.