Boek Sportvissen door de jaren heen

Het nieuwe boek ‘Sportvissen door de jaren heen’ beschrijft de ontwikkeling van de hengelsport in de breedste zin van het woord. Auteur Hans van der Pauw duikt onder meer in de geschiedenis van vistechnieken en het zo veranderende hengelsportmateriaal.

Als sportvisser heb je met magazines, boeken, online video’s en tv-programma’s over onze hobby geen gebrek aan informatie of een stukje entertainment. Wat volgens Van der Pauw nog ontbrak was een boek die de ontwikkeling van de hengelsport omschreef. In dit nieuwe 224-pagina’s tellende boek belicht Van der Pauw allerlei onderdelen van de ontwikkeling van de hengelsport: van ultralicht spinnen tot specimen hunting en van snoeklepels tot karperhengels. Ook worden visboeken op een rijtje gezet en zelfs de geur van ouderwetse hengelsportzaakjes blijft niet onbesproken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.