Zoekkaart Haaien en Roggen A3

De zoekkaart “Haaien, vleten en roggen” is bedoeld voor gebruik door sport- en beroepsvissers, voor vishandelaren en op visveilingen. En wordt bijvoorbeeld gebruikt als leuk en informatief lesmateriaal op school. De kaart is spatwatervast en beschikbaar in A3 formaat. In het Nederlands Engels en Frans.

De achterzijde van de kaart geeft per soort een heldere identificatiesleutel, inclusief een aanduiding van de wettelijke status. Sommige soorten zijn (zeer) zeldzaam. Daarom wordt elke sportvissers vriendelijk gevraagd om elke gevangen haai, vleet of rog weer vrij te laten.

De zoekkaart Haaien & Roggen van de zuidelijke Noordzee werd mede mogelijk gemaakt door: CVO, De Waddenvereniging, WWF, het Ministerie van Economische Zaken, IMARES, de Dutch Shark Society, NEV, de Zeehengelsport en Sportvisserij Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide