Poster de Nederlandse Zoetwatervissen

Na de geheel vernieuwde veldgids brengt Sportvisserij Nederland nu ook de schitterende poster "de Nederlandse zoetwatervissen" uit.

Op de poster vind je alle ruim 70 zoetwatervissoorten die in Nederland voorkomen terug. Dat zijn allereerst de 45 inheemse en ingeburgerde zoetwatervissoorten 'van Aal tot Zeelt'. Verder zijn nog eens 23 uitheemse vissoorten ('exoten') - waaronder de alom gewaardeerde roofblei - opgenomen. Ook de meest recente 'aanwinsten' van de Nederlandse visfauna zoals de zwartbekgrondel, marmergrondel, witvingrondel, sterlet en de Siberische - en Russische steur, zijn op de poster te vinden.

Elke vissoort is voorzien van zijn Nederlandse en wetenschappelijke naam. De poster heeft een afmeting van 70 x 100 cm en is vervaardigd van hoogwaardig, glanzend en scheurvast papier. Ideaal voor in de hobbykamer, het clubhuis, op school en niet te vergeten boven je bed!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.