Hét Visblad februari 2018

Zeevissen: tips van de wereldkampioen 22 feb 2018 Zeevissen: tips van de wereldkampioen Frank Peene (33) werd eind vorig jaar in Zuid-Afrika wereldkampioen Kustvissen. Naar aanleiding van deze bijzonder knappe prestatie vroegen we hem naar zijn belangrijkste tips & trucs voor de strandvi... Roofvissen: snoeken met kikker-imitaties 22 feb 2018 Roofvissen: snoeken met kikker-imitaties Half december ontwaakten in de kop van Noord-Holland zo’n vijftig kikkers uit hun winterslaap. Geen doorsnee bruine kikkers; dit betrof bijzonder kleurrijke neefjes van Kermit. Die werden door vijftig... Witvissen: wintertips voor de vaste stok 22 feb 2018 Witvissen: wintertips voor de vaste stok De winter is het favoriete jaargetijde van wedstrijdvisser Peter de Lange. “Dan vang je vaak nog beter dan in de zomer. Als je maar een paar belangrijke spelregels in acht neemt.” Welke dat precies zi... Karpervissen: loodalternatieven op een rijtje 22 feb 2018 Karpervissen: loodalternatieven op een rijtje Lood is giftig en hoort niet in het milieu thuis. Daarom wordt dit op termijn wettelijk uit de sportvisserij verbannen. Sportvissers zijn voor schoon en gezond water, dus kijken zij naar alternatieven... Vuurdoop: 'GRIPZ' haken 22 feb 2018 Vuurdoop: 'GRIPZ' haken Voor de karpervisser die nog zit te dubben tussen wel of niet weerhaakloos vissen, biedt het Engelse Pallatrax een mooie tussenoplossing: GRIPZ. Dit type haak heeft geen weerhaak, maar in plaats daarv... VISblad TV: stedelijke wintervoorns 25 jan 2018 VISblad TV: stedelijke wintervoorns Zodra voor veel witvissers de ‘winterslaap’ aanbreekt, begint het bij diehard voornvissers juist te kriebelen. De scholen blankvoorn die naar het stadswater zijn getrokken om te overwinteren, vormen d... Hét VISblad Online februari (video) 25 jan 2018 Hét VISblad Online februari (video) VISblad-abonnees opgelet: vanaf vandaag valt het februarinummer in de bus. Ondanks dat er gisteren nog een warmterecord werd gebroken, staat het nieuwe VISblad bomvol tips voor de koude weken die nog ...

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.