Overig

MijnVismaat meetlint
Mijnvismaat meetlint tot 148 cm superhandig om je vangst te meten, voordat je deze invoert in MijnVismaat.
2,50 Meer info
Handig VISpas-mapje
Je vispapieren hoeven vanaf nu niet meer in je vistas of -koffer rond te slingeren. Met de VISpasmap van Sportvisserij Nederland berg je alle pasjes, papieren en boekjes handig, overzichtelijk en goed beschermd bij elkaar op.
7,50 Meer info
Tekenpas
De tekenpas is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, biologen en gespecialiseerde artsen en is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Bovendien past de kaart gemakkelijk in je portemonnee of in het VISpasmapje van Sportvisserij Nederland
3,00 Meer info
Veldgids Nederlandse Zoetwatervissen
Sportvisserij Nederland brengt een geheel vernieuwde veldgids "de Nederlandse zoetwatervissen" uit. Al sinds 1984 is de veldgids een 'must' voor sportvissers, natuurliefhebbers, ecologen, opsporingsambtenaren en controleurs.
7,50 Meer info
Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019 - 2020 - 2021
Samen met je VISpas vormt de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren de schriftelijke toestemming om ergens te mogen vissen. In de lijsten van VISwateren zijn de wateren opgenomen, waar je mag vissen met het betreffende document.
1,50 Meer info
Poster de Nederlandse Zoetwatervissen
Na de geheel vernieuwde veldgids brengt Sportvisserij Nederland nu ook de schitterende poster "de Nederlandse zoetwatervissen" uit.
12,50 Meer info
Miniposters De Nederlandse Vissen
Voor de sportvisser die toch alle vissen aan de muur wil hebben, maar niet de ruimte heeft om daar de poster “De Nederlandse zoetwatervissen én de dubbelposter "De Nederlandse zeevissen" op te hangen zijn er nu twee miniposters verschenen.
12,50 Meer info
Veldgids zeevissen
Deze nieuwe veldgids is niet alleen een ‘must’ voor sportvissers, maar net zo interessant voor duikers, natuurliefhebbers en ecologen. De veldgids geeft een actueel beeld van de Nederlandse zeevisfauna en is met zijn robuuste uiterlijk, watervaste omslag, uitgebreide determinatietabel en vissenoverzicht zeer handig in gebruik. De nieuwe veldgids De Nederlandse zeevissen is de zoute versie van de veldgids De Nederlandse zoetwatervissen, waarvan tot nu toe 200.000 exemplaren zijn verkocht.
10,00 Meer info
Veldgids Combi
De zoete en zoute veldgids zijn nu als speciale aanbieding ook samen verkrijgbaar: dus waar je ook vist in Nederland, je kan altijd achterhalen wat voor soort vis je vangt.
12,50 Meer info
Nieuwe donkerblauwe Sportvisserij Nederland cap
De nieuwste donker blauwe Sportvisserij Nederland cap
4,95 Meer info
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.