Jaarlijkse ledenvergadering Sportvisserij Nederland 11 juni

3170
10 jun 2022

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt de jaarlijkse ledenvergadering van Sportvisserij Nederland plaats in hotel-congrescentrum Papendal nabij Arnhem. De ledenvergadering is het hoogste orgaan van de landelijke sportvisserijkoepel. De leden federaties en specialistenorganisaties beslissen dan over de hoofdlijnen van beleid, de financiën en benoeming van bestuursleden.

Tijdens de ledenvergadering zijn de jaarstukken aan de orde waaronder het jaarverslag en de jaarrekening over 2021, en het jaarplan en de bijstelling van de begroting voor 2022. Tevens worden naar verwachting enkele nieuwe bestuursleden binnen de nieuwe bestuursstructuur benoemd. 

Agenda


De agenda (pdf) is als volgt:
Gerelateerde berichten
23 mrt 2022 Resultaten extra ledenvergadering (video) 2107 Op zaterdag 19 maart hield Sportvisserij Nederland in Amersfoort een extra ledenvergadering. Daar waren aanpassingen van de statuten en het huishoudelijk reglement aan de orde, om zo te komen tot een onafhankelijk bestuur en een zogenaamd dubbel lidmaatschap van sportvissers. Ook werd een nieuw bestuurslid voor de portefeuille Water/Natuur benoemd. 30 dec 2021 Vacature: bestuurslid Natuur en Water 2619 Sportvisserij Nederland is op zoek naar een bestuurslid Natuur en Water. Als lid van het bestuur werk je samen in een bestuur van elf mensen. De rol is het besturen van de vereniging, het bepalen van het beleid op hoofdlijnen, werkgever en klankbord voor de directie. 05 okt 2021 Soepel verlopen Ledenvergadering - verslag en terugkijken (video) 2871 Op 2 oktober vond de jaarvergadering van Sportvisserij Nederland plaats. Vanwege corona was de vergadering naar het najaar verplaatst en was het aantal deelnemers helaas nog beperkt. Belangstellenden konden de vergadering thuis via een live stream volgen. Alle voorstellen van het bestuur werden aangenomen en met de leden werd uitvoerig gesproken over de toekomstige ontwikkeling van de hengelsportorganisatie. 02 okt 2021 Terugkijken: Ledenvergadering Sportvisserij Nederland 2021 6318 Op zaterdag 2 oktober vond van 10.30 – 14.30 uur de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Sportvisserij Nederland plaats in congrescentrum Papendal nabij Arnhem. Deze vergadering was vanwege corona verschoven van 5 juni naar 2 oktober. 21 sep 2021 Specialistenorganisatie SNB wordt VNR 2619 De Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) heet vanaf 1 januari 2022 Vereniging Nederlandse Roofvissers (VNR), dé belangenvereniging voor de Nederlandse roofvisser. Dat is besloten tijdens de extra algemene ledenvergadering op 11 september jl. De naamsverandering is één van de maatregelen die wordt genomen om de vereniging toekomstbestendiger te maken. 17 okt 2020 Ledenvergadering Sportvisserij Nederland terugkijken 3863 Afgelopen zaterdag om 10:30 uur vond de ledenvergadering plaats in hotelcongrescentrum Papendal. Vanwege de corona-maatregelen die afgelopen dinsdag zijn aangekondigd, waren we als sportvisserij genoodzaakt om de groepsgrootte te beperken tot maximaal 30 personen. Deze ledenvergadering was - voor het eerst - ook live voor iedereen te volgen via een livestream. Deze is nu ook online terug te kijken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.