Enzo Knol opent het roofvisseizoen! (video)

1846
09 jun 2023

Voor het derde jaar op rij opende Enzo Knol tijdens Nationale Hengeldag het roofvisseizoen samen met Daniel Weijers.

Dat Enzo Knol gek is op sportvissen is inmiddels algemeen bekend, ook dit jaar opende hij weer samen met Daniel Weijers het roofvisseizoen op zoek naar de snoekbaars, Enzo's favoriete vissoort. Uiteraard heeft Enzo van dit vis avontuur weer een super gave vlog gemaakt: welke terug te vinden is op zijn YouTube kanaal.


Ambassadeur

Enzo Knol is een belangrijke ambasseur voor de hengelsport en wordt - naast verschillende andere 'influencers' inmiddels al ruim 4 jaar ingezet door Sportvisserij Nederland om het vissen bij de jeugd te promoten. Met zijn gigantische online bereik weet hij duizenden kinderen te enthousiasmeren voor het vissen en te informeren over onder andere de omgang met vis, troep langs de waterkant (Vang5 project), en de VISpas.

Zijn visvideo's zijn zo populair dat enkele van deze video's inmiddels 1 miljoen weergaven zijn gepasseerd! Naast de campagnes voor Sportvisserij Nederland vist hij ook regelmatig zelf, op zijn YouTube kanaal zijn circa 40 video's te vinden waarin hij vist.

Gerelateerde berichten
17 mei 2023 Fishfluencers komen bijeen bij Sportvisserij Nederland 2204 Zaterdag 13 mei werd de allereerste fishfluencer bijeenkomst georganiseerd. Een leuke dag die in het teken stond van de kennismaking met een aantal van de meest prominente vis-gerelateerde influencers van Nederland. 21 mei 2021 Online visles voor basisscholen 3651 Door corona zijn in het afgelopen jaar maar weinig vislessen gegeven. Ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen is het onmogelijk om dit schooljaar alle visles-aanvragen te honoreren, zolang alle vismeesters en overige visles-vrijwilligers niet zijn gevaccineerd. Om aan de vraag van docenten en leerlingen te voldoen is daarom door Sportvisserij Nederland een alternatief bedacht: de online visles! 07 mei 2021 Vang5 campagne succesvol van start 2752 De Vang5 campagne is in april succesvol van start gegaan. Onder meer door acties van vissende BN’ers zoals Klaas van der Eerden, Enzo Knol en Jochem Myjer stond de landelijke opruimcampagne van Sportvisserij Nederland volop in de belangstelling. 23 feb 2021 Spectaculaire groei VISpas in 2020 4352 In 2020 verstrekte Sportvisserij Nederland maar liefst 644.000 VISpassen. Dat is een spectaculaire stijging van bijna 18 procent ten opzichte van 2019 – een jaar waarin ook al een recordaantal van 547.000 VISpassen werd uitgegeven. 19 feb 2021 IJsvissen met Enzo Knol (video) 2486 Miljoenen Nederlanders genoten afgelopen week van een dik pak sneeuw én van het ijs dat dik genoeg was om op te schaatsen. Maar niet iedereen haalde zijn ijzers uit het vet. Zo greep Enzo Knol zijn kans om het ijsvissen uit te proberen. 16 nov 2020 Flinke groei jeugdvissers 3272 Vissen wordt steeds populairder onder jongeren. Waar het aantal JeugdVISpashouders – kinderen tot 14 jaar – in 2019 op 29.700 uitkwam, stond de teller eind september dit jaar al op meer dan 40.000 JeugdVISpassen. Deze groei van ruim 30% komt nadat het aantal jeugdige sportvissers in Nederland jarenlang min of meer gelijk bleef of zelfs licht daalde. 04 aug 2020 Nieuwe vloggende vissers 3472 Naast Enzo Knol zullen de komende maanden nog eens drie nieuwe Youtube-vloggers mét hengel te volgen zijn op hun kanaal. Don de Jong (Don), Ties Granzier (TIES) en Harm de Vries (HARM) zijn daarvoor onlangs door Sportvisserij Nederland benaderd. 08 jun 2020 Nieuwe roofvisvlog Enzo Knol (video) 3466 Twee maanden lang viste Enzo Knol alleen op karper, maar op zaterdag 30 mei (Nationale Hengeldag) mocht hij éindelijk weer met kunstaas aan de slag. Dat wilde hij weten ook. Samen met VIS TV-presentator en zijn maatje Daniël Weijers van Sportvisserij Nederland ging hij al vloggend een dag achter de rovers aan.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.