HSV Service

Meer water in de VISpas!

6817
08 jan 2016

Als VISpashouder heb je in 2016 meer sportvismogelijkheden tot je beschikking. In de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 2016 - 2017 - 2018 is weer veel extra viswater toegevoegd.

Het inbrengen van nieuw water in de VISpas staat hoog op de agenda van de georganiseerde hengelsport. Zo zijn in de nieuwe uitgave van de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren weer tal van extra sportvismogelijkheden toegevoegd: onder meer het stadswater in Eindhoven, diverse polderweteringen rondom Utrecht, nachtvismogelijkheden in en rondom Haarlem, al het water van de Beheerseenheid Boxtel-Tilburg-Oisterwijk (onder meer de Beerze, Dommel en Essche Stroom) en heel veel polderwater in de regio Woerden-Lopik.

Update VISplanner

De wateren in de nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren zijn uiteraard ook ingetekend op de VISplanner. Bij nieuwe tussentijdse toevoegingen wordt deze ook automatisch geüpdate. Met je smartphone kun je dus altijd precies zien en – in combinatie met je VISpas – aantonen waar je mag vissen. Een boekje is dus niet meer nodig. Die ontvang je in het vervolg ook niet meer automatisch. Wil je dat wel, geef dit dan aan op www.viswaterlijst.nl.


Gerelateerde berichten
18 dec 2015 Geen dik boekje meer! (video) 12004 De VISpassen voor 2016 worden momenteel naar de leden van bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportverenigingen gestuurd. Daarbij zit dit keer voor het laatst ook de nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. 03 dec 2015 Visplanner: zo werkt het (instructievideo) 7939 Steeds meer sportvissers kiezen voor de VISplanner app in combinatie met de VISpas en nemen de lijst(en) van viswateren, de dikke boekjes, niet meer mee naar de waterkant. In deze video wat handige tips voor het gebruik van de VISplanner. 10 aug 2015 Nieuw water in de VISpas 8349 Er is weer een nieuwe digitale Aanvulling beschikbaar. De Aanvulling vormt samen met de VISpas en de lijsten van viswateren de toestemming om te mogen vissen in de genoemde wateren. Natuurlijk staan deze wateren nu in de VISplanner en geldt deze ook als toestemming. 21 jul 2015 Update VISplanner 10045 De VISplanner heeft vandaag een belangrijke update gekregen. Daardoor kun je nu onder meer direct in één oogopslag zien waar je wel en niet met de VISpas mag vissen. 01 mei 2015 Gebruik de VISplanner op je telefoon! 8130 Vanaf 1 januari 2015 is de VISplanner – in combinatie met de VISpas – wettelijk geldig als toestemming om te mogen vissen in de wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staan. Het ‘dikke’ boekje hoeft dus niet meer mee naar de waterkant. 31 dec 2014 VISplanner rechtsgeldig 38258 Vanaf 1 januari 2015 is de VISplanner – in combinatie met de VISpas – wettelijk geldig als toestemming om in de wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staan te mogen vissen. Het ‘dikke boekje’ hoeft dus niet meer mee naar de waterkant. 29 jul 2014 Meer water in de VISpas! 8534 Er is weer een nieuwe digitale Aanvulling beschikbaar. De Aanvulling vormt samen met de VISpas en de lijsten van viswateren de toestemming om te mogen vissen in de genoemde wateren. 17 apr 2014 Aanvullingslijst: meer water in de VISpas! 8639 De digitale Aanvullingslijst is onlangs weer uitgebreid met nieuw water dat vanaf nu voor iedere VISpashouder bevisbaar is. Ook zijn op een aantal plaatsen de mogelijkheiden om 's nachts en/ of met drie hengels te vissen verruimd.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide