Geen dik boekje meer! (video)

12264
18 dec 2015

De VISpassen voor 2016 worden momenteel naar de leden van bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportverenigingen gestuurd. Daarbij zit dit keer voor het laatst ook de nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren.

Bij de VISpas 2016 ontvang je ook de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 2016-2017-2018. Dit is voor het laatst dat dit automatisch gebeurt, aangezien de VISplanner in combinatie met de VISpas ook een rechtsgeldige toestemming is.

Met je mobiele telefoon kun je zo bij een controle aantonen dat je ergens mag vissen. Bovendien geeft de VISplanner op kaart veel duidelijker aan waar je mag vissen en is deze altijd actueel. Ten slotte is de digitale lijst milieuvriendelijker en kostenbesparend. Voor degenen die na 2016 toch nog een papieren versie van de viswaterlijst wensen te ontvangen, zit een antwoordkaart bijgesloten waarop je dit kunt aangeven.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.