Meer water in de VISpas!

8584
29 jul 2014

Er is weer een nieuwe digitale Aanvulling beschikbaar. De Aanvulling vormt samen met de VISpas en de lijsten van viswateren de toestemming om te mogen vissen in de genoemde wateren.

Soms veranderen de voorwaarden voor een water maar de aanvullingen zijn vooral bedoeld voor het toevoegen van water aan de Gezamenlijke Lijst van Viswateren en daarmee aan de VISpas. Wanneer je in één van de wateren genoemd in de digitale Aanvulling vist, neem dan een printje mee van deze Aanvulling naar de waterkant.

De voornaamste aanvullingen betreffen deze keer: de Loosdrechtse plassen en diverse wateren van de AHV zijn nu landelijk in plaats van federatief ingebracht, in het gebied van de federatie Midden Nederland zijn diverse weteringen landelijk ingebracht en in Zuidwest Nederland is een gedeelte van het Rijn-Schiekanaal (ook wel Vliet) tussen Delft en de Tolbrug bij Voorburg, landelijk ingebracht.

Alle aanvullingen van 2013 en 2014 zullen worden gebundeld in de papieren Aanvulling 2015 die iedere VISpashouder automatisch ontvangt bij de nieuwe VISpas 2015. Je vindt alle Aanvullingen actueel bijgewerkt in de visplanner op www.visplanner.nl, op de mobiele website m.visplanner.nl en in de Apps voor Android en iPhone.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.