Fly & Tie uitgekomen!

4324
29 nov 2010

Fly & Tie, het fraaie nieuwe internationale vliegbindmagazine, is op vrijdag 26 november uitgekomen en inmiddels ook al op de mat gevallen bij de vele Nederlandse en Belgische vliegvissers die zich ongezien al op dit magazine hadden geabonneerd.

De eerste reacties zijn zeer lovend. Het honderd pagina’s tellende magazine staat dan ook barstensvol kleurenfoto’s met enorm veel informatie over bindpatronen van bekende en minder bekende kunstvliegen, vanuit alle windstreken bijeengebracht door uitgever én hoofdredacteur Siegbert Stümke.

Zo bevat het eerste nummer veelbelovende patronen van de Bibio en de Once & Away parachutevlieg, de Compara Dun en de Hydro Nymph. De superieure fotografie en instructieve patronen nodigen de binder meteen uit tot actie. Een deel van de vliegen is toegespitst op beginnende vliegbinders, maar ook de gevorderde binder zal voortdurend worden verrast met nieuwe, waardevolle bindpatronen.

Vanwege het mondiale karakter van de vliegviswereld verschijnt de tekst in twee talen -zowel in het Engels als in het Duits- opdat vrijwel iedereen met de bindaanwijzingen uit de voeten kan.

Het magazine wordt in Nederland en België (alleen) in abonnementsvorm aangeboden. Uitgeverij Publishing House & Facilities B.V. -hét Hengelsporthuis van Nederland en Vlaanderen dat o.a. ook verantwoordelijk is voor de specialistische magazines Dé Roofvis, Dé Karperwereld, Zeehengelsport en Witvis Totaal- verzorgt exclusief de verdeling en biedt een voordelig abonnement aan op zes nummers van dit nieuwe magazine.

Voor méér informatie over Fly & Tie en de mogelijkheden van een abonnement, kijk op de homepage van de bekende site www.hengelsporthuis.com

Bron: Hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide