Mijnhengelsportvereniging.nl is een online service van Sportvisserij Nederland, waarbij aangesloten hengelsportverenigingen in enkele stappen een eigen professionele website kunnen aanvragen, inrichten, lanceren en beheren. 

Makkelijk beheer

Je kunt met Mijnhengelsportvereniging.nl eenvoudig je website bijhouden via een beveiligd beheersysteem, ook wel Content Management Systeem (CMS) genoemd. Meerdere beheerders kunnen de website beheren, waarbij elke beheerder een eigen inlognaam en wachtwoord heeft. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer met internet. 

Je beheert de website met een CMS dat veel lijkt op Windows-programma's zoals Word en Windows Verkenner. Veelgebruikte programma's die makkelijk te leren zijn.

Handleiding en instructies

Handleiding en instructies voor het beheer van je mijnhengelsportvereniging-website vind je hier.

Vernieuwing HSV websites

Er wordt momenteel door Sportvisserij Nederland hard gewerkt aan de vernieuwing van de verenigingswebsites om te voorkomen dat in de toekomst problemen zullen ontstaan. Op dit moment is daar echter geen sprake van. Het aanvragen van een nieuwe HSV website is momenteel daardoor helaas niet mogelijk.

Wij informeren alle deelnemende verenigingen direct zodra wij een goed werkend alternatief hebben ontwikkeld en zullen deelnemende verenigingen zo goed mogelijk informeren en begeleiden met de overgang hiervan, waarbij je uiteraard zelf de keuze hebt om hier gebruik van te maken.

Wij hopen onze verenigingen in het derde kwartaal van 2024 een voorstel te kunnen doen voor het vernieuwen van hun HSV website. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je hier contact met ons opnemen.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.