Mijnhengelsportvereniging.nl is een online service van Sportvisserij Nederland, waarbij aangesloten hengelsportverenigingen in enkele stappen een eigen professionele website kunnen aanvragen, inrichten, lanceren en beheren. Deze service wordt aangeboden door Sportvisserij Nederland, in samenwerking met hostingpartner Samen ICT.

         

Eigen uitstraling

Met dit centrale systeem is het mogelijk je eigen verenigingswebsite helemaal volgens een eigen stijl in te richten.

Makkelijk beheer

Je kunt met Mijnhengelsportvereniging.nl straks eenvoudig je website bijhouden via een beveiligd beheersysteem, ook wel Content Management Systeem (CMS) genoemd. Meerdere beheerders kunnen de website beheren, waarbij elke beheerder een eigen inlognaam en wachtwoord heeft.

Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een computer met internet. Technische kennis over programmeren, HTML, scripten en andere moeilijke zaken is beslist niet nodig. Evenals ingewikkelde software.

Je beheert de website met een CMS dat veel lijkt op Windows-programma's zoals Word en Windows Verkenner. Veelgebruikte programma's die makkelijk te leren zijn.

Aanvragen is momenteel niet meer mogelijk

We werken momenteel hard aan een nieuwe oplossing voor verenigingswebsites.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.