VIS TV 2019

In het 24e seizoen van VIS TV was de opzet van het programma net iets anders dan anders. Presentator Marco Kraal zocht in elke aflevering een van zijn vaste vismaten op om hem of haar te volgen in diens favoriete visserij. Dit resulteerde in een bonte mix van disciplines, vissoorten en locaties. De gemene deler was dat alle gasten gepassioneerde sportvissers bleken die haarfijn weten hoe ze hun favoriete vis kunnen foppen. Check hieronder de trailer en kijk alle afleveringen terug op www.vistv.nl.

.

VIS TV 2020

Ook in 2020 konden fans van VIS TV weer twaalf zondagen op rij afstemmen op RTL 7 voor het programma. Na een seizoen zonder vaste vismaat kreeg presentator Marco Kraal dit seizoen elke aflevering gezelschap van fanatiek sportvisser én vlogger Daniël Weijers. Outdoor en avontuur stonden centraal in deze 25 editie van VIS TV. De presentatoren trokken kriskras door het land om in de meest ruige en waterrijke natuur van Nederland te vissen. Naast de trailer (hieronder) kun je alle afleveringen terugkijken op www.vistv.nl. Daar vind je ook een viertal afleveringen met Ed Stoop, die speciaal voor het 25-jarig jubileum werden gemaakt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.