Het Registratiesysteem voor Controleurs Sportvisserij (RCS) is een online systeem, waarmee Controleurs sportvisserij hun controlegegevens kunnen registreren en raadplegen op iedere locatie en op welk tijdstip dan ook. Voorwaarde is het bezit van een PC, tablet of smart Phone met een internetverbinding.

Het RCS is op te starten met het internetadres:
www.controlesportvisserij.nl

Startpagina en Helpdesk
Op de startpagina treft u informatie aan over het Registratiesysteem Controle sportvisserij.




Inlognaam en wachtwoord Gebruikersnaam en wachtwoord.
Gecertificeerde controleurs sportvisserij (federatieve- of verenigingscontroleur)en beheerders van verenigingen en federaties ontvangen op het persoonlijk e-mailadres de inlogcodes (gebruikersnaam + wachtwoord).

Wachtwoord vergeten!!!!!!!!!
Indien het wachtwoord is zoekgeraakt, kunt u deze opvragen door uw gebruikersnaam (laatste nummerblok van uw registratienummer op uw controlepas) in te vullen in het veld gebruikersnaam en vervolgens het veld ”wachtwoordherinnering” aan te klikken. Uw nieuwe wachtwoord wordt naar uw persoonlijk e-mail adres gestuurd. Een correct e-mailadres is zeer belangrijk in de communicatie met RCS!.

Invoeren van veldgegevens in het registratiesysteem voor Controleurs Sportvisserij (RCS).
Een uitgebreide instructie over het gebruik van het RCS, als het correct invoeren van veldgegevens, muteren van gegevens en het maken van overzichten treft u aan in de Handleiding gebruik RCS. De handleiding kunt u downloaden van de website www.controlesportvisserij.nl.

Updates van het registratiesysteem worden bij het inloggen kenbaar gemaakt en zijn verwerkt in de Handleiding gebruik RCS en de powerpointpresentatie gebruik RCS. De laatste update 1.4. is van oktober 2014!

Helpdesk

Uw helpdesk voor vragen over en het werken met het Registratiesysteem voor Controleurs Sportvisserij (RCS) is Sportvisserij Nederland. Deze kunt u bereiken via de mailbox:

controleur@sportvisserijnederland.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.