VIS TV 2021


Vanaf zondag 3 januari 2021 schitteredn de presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers in een gloednieuw seizoen vol visavonturen.  Na een succesvolle start van de nieuwe presentatietandem met Marco en Daniël in 2020, lag de lat voor het nieuwe seizoen van VIS TV weer hoog. Ook in 2021 gingen de twee weer op pad voor spannende visavonturen in de mooiste waternatuur van Nederland.

Zo doken ze onder meer met de kano de Noord-Hollandse polder in om te gaan penvissen op karper, visten ze trottend op winde, brasem en roofblei langs de Kromme Rijn, bikkelden ze in hondenweer op de kribben van de Waal voor roofvis, en trokken ze hun waadpakken aan om te gaan vliegvissen op de wit- en roofvis van de Berkel. Marco Kraal: "Zelfs na 25 jaar VIS TV blijkt Nederland nog altijd tal van onbekende stekken te herbergen. Vaak midden in de natuur, waar je bijna niemand tegenkomt en waar sportvissen een vorm van mindfulness wordt." 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.