Opleidingen voor VIScoaches

VIScoaches hebben een grote invloed op het visplezier van de vissers, de omgeving van de (wedstrijd)vissers (ouders), de toename van de sportparticipatie en de groei van de hengelsport verenigingen. Vissers kiezen voor de vissport als zij het naar hun zin hebben. Belangrijk hierbij zijn onder andere: de sfeer, de kwaliteit en een respectvolle omgang met elkaar.

Sportvisserij Nederland zet zich al jaren, samen met de federaties en hengelsport verenigingen, in om mensen te stimuleren te gaan vissen en te kiezen voor de vissport. Hengelsport verenigingen bieden daarvoor verschillende vormen aan voor zowel de recreatieve- als de wedstrijdvisser. Gevarieerde en verantwoorde trainingen / activiteiten binden mensen aan de hengelsport vereniging en vergroten het visplezier. Goed opgeleide VIScoaches hebben een positieve invloed op het visplezier!

Sportvisserij Nederland ondersteunt de hengelsport verenigingen hierbij en geeft advies over kaderbeleid en kaderopleidingen. Door het hele land worden VIScoach opleidingen aangeboden en vanaf 2021 worden vervolg stappen aan toegevoegd. 
Informatie

Wil je meer informatie over de vervolg VIScoach opleidingen, vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide