E-Learning

Voor VIScoaches, officials, (wedstrijd)vissers en iedereen die meer wil weten over deze onderwerpen heeft Sportvisserij Nederland diverse opleidingen ontwikkeld. Daarnaast heeft NOC*NSF e-learnings gemaakt over sport en integriteit. De modules maken je bewust van wat jij kunt doen en hoe je leert herkennen wat er in je eigen sportomgeving gebeurt.

Leer bijvoorbeeld welke vormen van discriminatie er zijn en wat jij als bestuurder, coach of vertrouwenscontactpersoon kan doen als je wordt geconfronteerd met een melding van discriminatie. En wat kun je doen om dit te voorkomen? In de e-learning Pesten vind je een handig stappenplan, in de e-learning Seksuele Intimidatie leer je alles over de meldplicht voor bestuurders en begeleiders (ook handig voor (wedstrijd)vissers!).

Alle e-learnings bevatten tips en tricks, veel praktische informatie en dilemma's waarover je kunt praten. Bovendien biedt elke e-learning een film met een rollenspel waarover je vragen over moet beantwoorden.
 
Aan het eind elke e-learning krijg je vragen over wat je geleerd hebt. Je beloning is een certificaat van deelname. Alle modules zijn afzonderlijk van elkaar te volgen en na inschrijving geheel gratis.


Eerste keer aanmelden
Klik op de link achter het onderwerp van welke e-learning je wilt volgen. Vul je eigen emailadres in en vul daarna een eigen gekozen wachtwoord in. Je hebt nu toegang tot de gekozen e-learning. Je ontvangt persoonlijke inloggegevens via e-mail met als afzender no-reply@flowsparks.com. Vind je deze niet in je inbox, houd dan ook je spamfolder in de gaten. Lukt daarna nog niet met inloggen? Neem dan contact met ons op via opleidingen@sportvisserijnederland.nl. Veel succes met het maken van de E-learning!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.