De Visvrouwen

Girlpower met een knipoog

Na hun televisiedebuut in 2019 gingen visvriendinnen én tegenpolen Paula Petiet en Nathalie van den Berg in 2020 opnieuw vier afleveringen op rij samen op avontuur voor diverse spannende visserijen. Alle uitzendingen zijn terug te kijken op www.devisvrouwen.nl

Check hieronder de trailer van de eerste aflevering van 2020.Positieve reacties

Naar aanleiding van de eerste seizoenen kregen Paula en Nathalie volop positieve reacties, ook van mensen die eigenlijk niets met sportvissen hebben. De aantrekkingskracht van het programma schuilt volgens Nathalie met name in de authenticiteit ervan. “Paula en ik blijven dicht bij wie we zijn en gaan iedere aflevering met een carte blanche op pad. Die spontaniteit levert de leukste televisie op, zeker met een apart stel zoals wij.”Ook in 2020 gingen Paula Petiet (links) en Nathalie van den Bergh meerdere malen samen op pad.

Veel vissende vrouwen

De Visvrouwen wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. Doel van het programma is laten zien dat sportvissen voor iedereen – dus óók voor vrouwen – een leuke en toegankelijke hobby is. Cijfers tonen aan dat steeds meer vrouwen in sportvissen nu al hun hobby vinden: in Nederland vissen jaarlijks ruim 200.000 vrouwen en in Scandinavische landen en de VS liggen de percentages vissende vrouwen nog veel hoger.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide