De Visvrouwen

Girlpower met een knipoog

De Visvrouwen zijn terug op tv! Na hun televisiedebuut in 2019 gaan visvriendinnen én tegenpolen Paula Petiet en Nathalie van den Berg opnieuw vier afleveringen lang samen op avontuur voor diverse spannende visserijen. Het tweede seizoen start op zondag 28 juni om 16:30 uur op RTL 4.Ook in 2020 gaan Paula Petiet (links) en Nathalie van den Bergh meerdere malen samen op pad.

Programma:

  • Afl. 1: zo 28 juni om 16:30 uur op RTL 4 (herhaling za 4 juli 10:30 uur)
  • Afl. 2: zo 5 juli om 16:30 uur op RTL 4 (herhaling za 11 juli 10:30 uur)
  • Afl. 3: zo 12 juli om 16:30 uur op RTL 4 (herhaling za 19 juli 10:30 uur)
  • Afl. 4: zo 19 juli om 16:30 uur op RTL 4 (herhaling za 25 juli 10:30 uur)

Daar waar de Visvrouwen in 2019 nog sterk in het teken stond van de onderlinge kennismaking tussen Paula en Nathalie, ligt de nadruk in het programma dit jaar meer op het vissen. De twee vriendinnen vissen onder meer op haai en hightech op karper. In de eerste aflevering zetten ze hun eerste stappen in het vliegvissen onder 'begeleiding' van het WK damesteam vliegvissen.

Positieve reacties

Naar aanleiding van het eerste seizoen kregen Paula en Nathalie volop positieve reacties, ook van mensen die eigenlijk niets met sportvissen hebben. De aantrekkingskracht van het programma schuilt volgens Nathalie met name in de authenticiteit ervan. “Paula en ik blijven dicht bij wie we zijn en gaan iedere aflevering met een carte blanche op pad. Die spontaniteit levert de leukste televisie op, zeker met een apart stel zoals wij.”

Veel vissende vrouwen

De Visvrouwen wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. Doel van het programma is laten zien dat sportvissen voor iedereen – dus óók voor vrouwen – een leuke en toegankelijke hobby is. Cijfers tonen aan dat steeds meer vrouwen in sportvissen nu al hun hobby vinden: in Nederland vissen jaarlijks ruim 200.000 vrouwen en in Scandinavische landen en de VS liggen de percentages vissende vrouwen nog veel hoger.

De vierdelige serie ‘De Visvrouwen’ is te zien van zondag 28 juni t/m zondag 19 juli om 16:30 uur op RTL 4. De herhalingen volgen steeds de zaterdag dag erna om 10:30 uur.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide