Commissie Wedstrijdleiding

De Commissie Wedstrijdleiding bestaat uit Martin van der Drift, Ed van Zanten en Gilles Traas. Samen met Jordi Klaassen, medewerker van Sportvisserij Nederland, zijn we de uitdaging aan gegaan om de Kustviswedstrijden naar een hoger plan te tillen. We zijn daarvoor een overeenkomst aangegaan waarbij we inzetten op een professionele wedstrijdorganisatie waar de toppers zich thuis voelen. Maar minder ervaren zeevissers gaan zich ook thuis voelen bij onze aanpak. Want de visser en de visvereniging staan bij ons centraal. Iedereen die deelneemt moet een goed gevoel overhouden aan de wedstrijddag.

Maar, de vis moet je wel zelf vangen!! En bij sporten in de openbare ruimte kunnen we overigens nooit 100% voorkomen dat er toch een kitesurfer, zwemmer of supper je stek passeert. We kunnen wel ons stinkende best doen om dit zoveel mogelijk uit te sluiten. Dat doen we door een goede voorbereiding, vooral samen met de lokale verenigingen. We proberen om de omstandigheden voor jou optimaal te maken.

En ook wij kunnen leren. We doen het voor de vissers en mét de vissers. Heb je suggesties, op- of aanmerkingen, geef ze dan alsjeblieft aan ons door (wedstrijden@sportvisserijnederland.nl)!! Uiteindelijk hebben we met ingang van 2023 drie jaar de tijd gekregen om een aanpak neer te zetten die klinkt als een klok en waarbij kustviswedstrijden vaste prik zijn op ieders visagenda. Wij gaan er voor! Doe jij mee met ons?


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.