Hét Visblad online augustus (video)

7586
26 jul 2012

De augustus editie van Hét Visblad valt een dezer dagen weer bij de abonnees in de bus. Dat komt mooi uit, want op een enkele zonnige week na is het weer deze zomer huilen-met-de-pet-op. Heb je mooi de gelegenheid om Hét Visblad te lezen.

Deze maand gaan we met Kevin Diederen mee op makrelentocht, midden in de stad penvissen op karper met Jim Bekker, gaan we doodazen op roofblei en leert Herman Broers je hoe je moet popperen op baarzen.

Verder legt collega Danny Bok legt uit hoe gevaarlijk roofvissen onder water zijn, is er groot wedstrijdnieuws (we zijn wereldkampioen!) en geven we uitleg over de nieuwe VISplanner app.

Je maandelijkse portie sportvisvideo bestaat deze maand uit een aflevering van 'Vraag het aan Ed', waarin Ed haarfijn aan Laurens Zon uitlegt hoe je met een reel moet vissen.

Check hier de video:

Verder wordt in Hét Visblad verwezen naar een video waarin het WK Damesteam wordt voorgesteld. Helaas is deze video inmiddels achterhaald door enkele belangrijke wijzigingen in het team en daardoor niet meer beschikbaar. Binnenkort meer informatie over het WK Dames in Friesland, houd de site in de gaten!

Abonnement

Heb jij nog geen abonnement op Hét Visblad? Voor slechts € 11, 95 per jaar ontvang je hét magazine voor de Nederlandse sportvisser twaalf keer per jaar. Dat is nog geen euro per maand! Bovendien mag je ook nog een welkomstgeschenk van Sportvisserij Nederland uitkiezen. Klik hier voor een abonnement.

Archief

Visblad TV (video's)

Vraag het aan Ed (video's)

Karpervissen

Roofvissen

Vliegvissen

Witvissen

Zeevissen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.