HSV Service

Ed & Marco Tour op Nationale Hengeldag 2011: ook bij jouw verenging?

6663
06 apr 2011

Op Nationale Hengeldag 2011 zullen Ed Stoop en Marco Kraal, de populaire presentatoren van VIS-TV, een tiental evenementen van verenigingen en federaties bezoeken. En natuurlijk kun je dan met hen op de foto en zullen ze al je vragen beantwoorden.

De laatste weken hebben meer dan 75 hengelsportverenigingen aangegeven welke activiteiten zij op 28 mei a.s. zullen organiseren. Want op die dag is het weer Nationale Hengeldag!

Alle hengelsportverenigingen die vóór 1 mei hun activiteiten per email hebben aangemeld bij Sportvisserij Nederland, komen in aanmerking voor een bezoek van Ed of Marco. Dus misschien komt Ed of Marco wel op deze dag langs bij jouw hengelsportvereniging!

Op 1 mei wordt de definitieve keuze gemaakt voor de exacte route die Ed & Marco zullen volgen. Verenigingen bij wie Ed & Marco op Nationale Hengeldag langs komen, krijgen daar in de eerste week van mei bericht over. Zij zullen per evenement ongeveer een uur aanwezig zijn, waarna zij weer vertrekken naar een volgende Nationale Hengeldag-activiteit elders in het land.

Verenigingen kunnen zich hier aanmelden!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide