Een vermakelijk dagje vissen in nieuwe trailer Sega Bass fishing

5156
18 feb 2008

Ondanks het zonnetje te koud buiten om te vissen? Ga er dan binnen even rustig bij zitten, zet je Wii aan en duw daar vervolgens Sega Bass Fishing in.

In Sega Bass Fishing draait het namelijk volledig om het geven van een realistische viservaring op de Wii. Een precieze releasedatum voor Europa is nog niet bekend, maar we kunnen je wel alvast vermaken met een nieuwe trailer.

Sega Bass Fishing probeert een unieke ervaring van vissen na te bootsen op je Wii. Je zult moeten varen, zoeken naar vissen en ze vervolgens ook nog eens binnenhalen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de vis kan ook zodanig sterk zijn, dat de lijn breekt of jij het water in wordt getrokken. Op deze manier voel je je natuurlijk wel dé man als je een dikke snoek uit het water hengelt.

Sega Bass Fishing komt eind februari uit in Japan, exclusief voor de Wii. Zowel de Amerika als Europa moet nog even wachten, want daar staat nog geen precieze datum voor vast.

Bron: GameTrailers

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide