Vis TV in teken van Groningse karpermissie

8431
06 mrt 2008

Voor hun achtste missie zijn Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal komende zondag 9 maart naar de provincie Groningen gereisd om op karper te vissen. Ed midden in de stad Groningen, waar volgens zeggen in een plantsoenvijver wel een karpertje moet zijn te vangen en Marco bij het plaatsje Wedde.

Voorzien van feeder en matchhengel wordt Ed in de provinciehoofdstad los gelaten, terwijl Marco met twee hengels op de rodpod probeert het bekende Weddemeer onveilig te maken. De opdracht moet kosten wat kost slagen. Want, na twee mislukte missies kan ons tweetal zich geen missers meer permitteren. De dag begint in een comfortabele bungalow van het karper- rijke vakantiepark waar Marco al nerveus rondbanjert, terwijl Ed nog in diepe slaap is.

Vis TV De Missie op Reis wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. Van de 11 opdrachten die ons duo krijgt, mogen slechts twee mislukken. In dat geval mogen de vismaten als beloning namelijk in aflevering 12 op een welverdiende en vooral bijzondere visvakantie. Na dit Groningse avontuur brengt Vis TV ons volgende week zondag naar Texel voor een zout platvisavontuur.


Vis TV De Missie op Reis is steeds te zien op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7 en wordt elke eerstvolgende zaterdagmiddag herhaald. Gedurende de zomermaanden herhaalt RTL de serie nogmaals op de zondagmorgen. Op 23 maart is geen uitzending van Vis TV i.v.m. de Granprix. Voor info over het programma gelieve te surfen naar www.sportvisserijnederland.nl/vistv

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide