Jeugdbeleidsplan Elster HSV De Rietvoorn

3461
14 jan 2008

"De groeiende belangstelling voor de sportvisserij van de jeugd die landelijk duidelijk aanwezig is, zagen wij niet terug bij onze vereniging", zo zegt Jan Bosch, secretaris van de Elster HSV De Rietvoorn.

"Niet dat het aantal jeugdleden afnam, maar echte groei zat er ook niet in. Dat was voor onze vereniging aanleiding om ons af te vragen of wij ons bestaande jeugdwerk misschien over een andere boeg moesten gooien. Uiteindelijk heeft dat alles geleid tot een heus jeugdbeleidsplan, dat een werkgroep uit de vereniging samen met de Gelderse Sportfederatie heeft opgesteld.

Dat plan is inmiddels goedgekeurd door het bestuur. De plannen en ideeën die neergelegd zijn in het plan zijn getoetst op haalbaarheid. Plannen die niet of heel moeilijk in onze vereniging uitvoerbaar zijn, werden niet in het plan opgenomen omdat het plan nooit een doel op zichzelf is, maar realistisch en haalbaar moet zijn. Wij zijn in ieder geval erg blij met ons nieuwe plan en gaan de komende jaren op basis hiervan jaarplannen en (gefaseerd) nieuwe activiteiten ontwikkelen."

Wil uw vereniging meer weten over de inhoud van het jeugdbeleidsplan, dan is de secretaris van de Elster HSV De Rietvoorn, de heer Jan Bosch, graag bereid u hierover te informeren. Hij is bereikbaar op tel. 0481-374889 of via zijn emailadres: secretariaat@derietvoornelst.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide