Martin van der Aa overleden

6895
18 jun 2008

Na een kortstondig ziekbed is op 14 juni jl. oud jeugdcoach zoetwatervissen Martin van der Aa overleden. Martin, die woonde in het Limburgse Tegelen, was behalve een kundig wedstrijdvisser – in 1993 was hij zelf WK-deelnemer in Portugal - vooral een gedreven man als het ging om het begeleiden van jeugdige sportvissers.

Eerst bij zijn hengelsportvereniging De Snoekbaars en daarna samen met André Claessen en Willem Raven als bondscoach. Dat laatste deed hij gedurende drie jaar van 2003 tot en met 2007. Daarnaast had Martin als assistent-coach vooral ook een belangrijke rol in de successen van ons nationale damesteam. Velen kennen hem bovendien als de man die op allerlei hengelsportbeurzen in de stand van Sensas alle mogelijke demonstraties gaf op het gebied van lokvoer, tuigjes maken en uitloden. Martin van der Aa werd 61 jaar.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide