Huldiging Wereldkampioen Kustvissen Korpsen 2008

5678
14 jul 2008

Huldiging Wereldkampioen Kustvissen Korpsen - HSV De Edelkarper uit Bergen op Zoom

De winnaars van het WK Korpsen Kust, Eric Goossens, Jan Hennekam, Remi Lindhout, Arjan Rijnberg, Jan Stam en hun coach Toon Marijnissen zijn op zaterdag 12 juli jl. in Café en Feestzaal “Bellevue” te Bergen op Zoom op grootse wijze gehuldigd.


Er waren circa 150 genodigden, waaronder het Belgische team en natuurlijk het andere deelnemende korps van de HSV De Eurovissers, dat verdienstelijk 3e is geworden. De winnaars, leden van de HSV De Edelkarper te Bergen op Zoom, zijn in hun stamlokaal eerst kort toegesproken door de voorzitter van deze vereniging, Peet Suijkerbuijk.

Hierna heeft Ben Biondina, bestuurslid Zeehengelsport bij Sportvisserij Nederland en tevens secretaris van de Federatie Zuidwest Nederland, een korte toespraak gehouden naar aanleiding van het behalen van het Wereldkampioenschap. De  korpsleden kregen voor deze geweldige prestatie de Zilveren Speld van Sportvisserij Nederland opgespeld door Ben Biondina. Het was een geweldige avond die tot in de kleine uurtjes duurde.


Deelnemer Remi Lindhout krijgt van bestuurslid Ben Biondina de Zilveren Speld

De deelnemers van dit team zijn zeer succesvol; afgelopen jaar mochten zowel Jan Hennekam (Wereldkampioen Kustvissen 2007) als Eric Goossens (Wereldkampioen Bootvissen 2007) de Zilveren Speld al in ontvangst nemen.
Aangezien drie leden van dit team in het najaar aan het WK Kustvissen (in Frankrijk) en/of WK Bootvissen (in Nederland) deelnemen, is de kans dit jaar op nog een huldiging zeker aanwezig.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide