Stichting One Fine Day zoekt sponsors

8704
09 jan 2009

Bron: Hèt Visblad januari '09. Stichting One Fine Day organiseert al zeven jaar zeiltochten voor mindervalide en hulpbehoevende kinderen en bezorgt hen zo een onvergetelijke dag op het water.

Deze organisatie wordt financieel ondersteund door Sportvisserij Nederland, maar is dringend op zoek naar nieuwe andere sponsoren. Melden deze zich niet dan dreigt het doek te vallen.

In 2008 heeft One Fine Day tot en met half augustus 23 vaardagen kunnen organiseren waarbij er per keer tussen de zes en tien kinderen mee gingen aan boord. “Vanaf eind augustus hebben we onze activiteiten vanwege geldgebrek helaas moeten staken. Terwijl er nog genoeg kinderen waren die graag een dagje met ons mee hadden willen varen”, zegt voorzitter en schipper Alex van Klaveren. Veel bedrijven die hadden toegezegd als sponsor te willen fungeren, konden deze toezegging door de zich aandienende kredietcrisis echter niet meer waar maken.

Van Klaveren: “Veel potentiële sponsoren hebben aangegeven zich in een later stadium weer te zullen melden. Maar voor het zover is moeten we het jaar 2008 nog wel financieel afsluiten – en op het ogenblik staan we in de min.” Hij wil de winterperiode gebruiken om het tekort weg te poetsen en de benodigde budgetten voor 2009 op orde te krijgen. “We zijn daarom nog altijd druk op zoek naar sponsoren die ons willen steunen.” Hengelsportorganisaties of -fabrikanten die in navolging van Sportvisserij Nederland One Fine Day willen ondersteunen, kunnen via www.onefineday.nl contact opnemen met de stichting.

Bron: Hét Visblad januari 2009. Klik hier voor een abonnement op Hét Visblad.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.