Persconferentie Visma 2009

8573
20 jan 2009

Het duurt nog een goede twee maanden voordat de Visma van 26 t/m 29 maart haar deuren weer opent, maar de aftrap voor de editie van 2009 is inmiddels geweest. Op maandag 19 januari vond bij Sportvisserij Nederland de Visma perspresentatie plaats.

 In vijf hallen van Ahoy Rotterdam kunnen hengelsportliefhebbers van 26 tot en met 29 maart hun hart ophalen aan de nieuwste hengelsportproducten en lezingen en demonstraties door prominente namen uit de hengelsport . In Bilthoven lieten veel standhouders alvast een voorproefje van hun nieuwste producten zien waarmee ze ook op de Visma zullen staan. In Hét Visblad van maart volgt een sneak preview van wat er in Rotterdam allemaal aan nieuw hengelsportmateriaal te verkrijgen zal zijn.


Bij de perspresentatie ontving Eric Vermeer uit handen van beursorganisator André Hooijer de eerste prijs in de actie 'beeld je Visma gevoel uit'.

Naast de talrijke hengelsportmerken en -groothandels die acte de présence zullen geven op de eenenveertigste editie van de Visma, zal ook Sportvisserij Nederland weer met een grote stand vertegenwoordigd zijn in Ahoy Rotterdam. Op de perspresentatie blikte Onno Terlouw, hoofd Communicatie en Educatie, alvast vooruit op enkele thema's die een belangrijke plek zullen gaan krijgen op de 41e editie van Visma.

Zo zal onder meer de gedrukte vorm van de Veldgids van de Nederlandse zeevissen voor het eerst worden gepresenteerd. Hierin vind je allerlei informatie over maar liefst 115 verschillende vissoorten. De VISpas en de bijbehorende Aanvullingslijst 2009 is ook een belangrijk item en zal waar nodig door medewerkers van Sportvisserij Nederland worden uitgelegd en toegelicht. Hetzelfde geldt voor de aanpak van de aalscholverproblematiek die Sportvisserij Nederland voorstaat naar aanleiding van reeds gedaan en lopend onderzoek.


Onno Terlouw tijdens de Visma perspresentatie in Bilthoven.

De succesvolle introductie van Stekkie.nl krijgt een vervolg met de Stekkie Schoolvissets die op het Jeugdplein worden gepresenteerd. Daar kunnen kinderen ook leren hoe ze tuigjes maken, kunstvliegen binden, karperrigs knopen en andere soorten onderlijnen te maken die ze mee naar huis mogen nemen. Daarnaast zal er ook aandacht zijn om goed en snel te leren onthaken met de daarvoor speciaal ontwikkelde onthaakvissen. Uiteraard zijn ook Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal op de stand aanwezig om handtekeningen uit te delen, op de foto te gaan en vragen te beantwoorden.

Voldoende reden om op de Visma ook langs te komen bij de stand van Sportvisserij Nederland!

Meer informatie op www.visma.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.