Beurs Carp 2009 op 7 en 8 februari

7597
04 feb 2009

In het weekend van 7 en 8 februari zal in de IJsselhallen in Zwolle de jaarlijkse karperbeurs plaatsvinden. De beurs zal dit jaar weer groter en mooier zijn dan vorig jaar, met maar liefst 70 standhouders, die hun nieuwe producten voor 2009 showen.

Vrijwel alle topmerken zijn aanwezig en verkrijgbaar bij de aanwezige winkeliers, dus de beurs is dé plek om de benodigde karperspullen voor het komende seizoen aan te schaffen. Ook zullen de nationale en internationale karpermagazines aanwezig zijn.

Het thema van deze beurs is ‘Vissen met drie hengels’. Dit thema zal terugkomen in een aantal stands, maar ook in de presentaties van de bekende karpervissers Piet Vogel, Willem Peters, Achiel Stevens en Danny Fairbrass.

Sportvisserij Nederland is uiteraard weer van de partij, met een stand waarin duidelijke informatie wordt gegevens over het vissen met meer dan twee hengels. Net als in andere jaren zal de KarperStudiegroep Nederland (KSN) weer aanwezig zijn, dit keer met een grote en geheel nieuwe stand. Bij de KSN Regio Zwolle kunt u weer terecht voor de bekende loterijactie en informatie over onder meer boilies maken en onderlijntjes knopen.
Veel bekende karpervissers zullen de stands bemannen en... vragen staat vrij!

Openingstijden: zaterdag 09:00 – 17:00 uur, zondag 10:00 – 16:00 uur.
Locatie: De IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle

Informatie over de aanwezige standhouders, een plattergond van de beurs, een routebeschrijving en nog veel meer is te vinden op www.carp2009.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.